Beskrivning

Ta tag i ditt lag och upplev det förflutna, nuet och framtiden för ringkulturen i NBA 2K24. Njut av ren, autentisk action och obegränsade personliga MyPLAYER-alternativ i MyCAREER.

Samla en imponerande mängd legender och bygg din perfekta lineup i MyTEAM. Återupplev dina favoritepoker som GM eller Commissioner i MyNBA. Upplev nästa nivå av spel och verklighetstrogna bilder med dina favoritlag i NBA och WNBA i PLAY NOW.

GAME CHANGING - Vi introducerar PROPlay ? en banbrytande ny teknik som direkt översätter NBA-filmer till NBA 2K24-spel. PROPlay levererar animationer och rörelser via NBA-action på banan för ett generationssteg i autenticitet.

CROSS PLAY - I NBA 2K24 kan spelare njuta av den ultimata basketupplevelsen med sina vänner oavsett om de spelar på PlayStation?5 och Xbox Series X|S. Spelare kan spela samarbetsmatcher, delta i onlineturneringar eller slåss om domstolsöverhöghet.

MAMBA MOMENTS - Kanalisera din inre Mamba-mentalitet när du återskapar några av Kobes mest dominerande och fängslande framträdanden under hans uppgång till global superstjärna. Återbesök hans tidiga karriärtriumfer som ett ungt fenomen och gå vidare genom hans transcendenta resa från elitskytt till en av de största spelarna genom tiderna.

MyCAREER VÄRMAR UPP - Ta kontroll över ditt arv i MyCAREER och stig från en generationstalang till en Hall of Famer, och jaga storhet och mästerskap på vägen. Utforska en fantastisk tropisk bakgrund och böj din personliga stil i en helt ny strandstad (för PlayStation?5 och Xbox Series X|S), rik på valfria sidouppdrag och fräsande streetballtävling.

HANTERA DITT MyTEAM - Det klassiska kortinsamlingsläget är tillbaka och fyllt med oändliga timmar av anpassningsbart nöje. Dra från det förflutna och nuet, använd dagens All-Stars och alla tiders legender för att bilda ett lag som kan dominera enspelar- och flerspelarlägen. MyTEAM har en samling innovativa förbättringar, inklusive ett helt nytt lönetaksläge, samtidigt som den behåller sin karaktäristiska konkurrenskänsla.

BALL OUT IN THE W - Börja din resa som en collegestjärna eller en oupptäckt pärla från utlandet. I din jakt på storhet kommer du att testas mot det bästa ligan har att erbjuda. Hur kommer du att mäta dig? Samla nya historiska varor, WNBA-signaturskor och alla nya märkesförmåner längs vägen.

MyNBA - Nytt på MyNBA kommer att vara LeBron-eran som börjar 2011. Guide ditt lag mot eller till och med med LeBron och ta din franchise till nästa nivå mot några av alla tiders storheter. Simple Eras kommer också till 2K24, detta är en avslappnad version av huvudläget som är lättare att navigera och riktar sig till spelare som bara vill göra några drag och fortsätta med handlingen.

Objektnr 633433125

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NBA 2K24 (Kobe Bryant Edition)

Pris

249 kr
Annonsen är avslutad

Retrospelbutiken

Varberg, Sverige

4.9

Retrospelbutiken

Företag

Toppsäljare

18 308 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också