Beskrivning

Denna mångsidiga spelställning är den perfekta lösningen för att organisera och visa upp din samling av spel. Den passar spel frän alla storre konsoller: PlayStation, Xbox, Nintendo Wii, Nintendo 3DS och PC. Med plats för 18 spel kommer du enkelt att kunna få tillgång till dina favoriter och hålla dem i absolut toppskick. Ställningen har måtten 308mm x 163mm x 21mm, vilket gör den kompakt nog att passa var som helst i ditt gaming-setup samtidigt som den tillhandahåller tillräckligt med plats för dina spel.

Ställningen är tillverkad av hållbara, klimatvanliga material och ar konstruerad för att halla i manga ar framover. Den släta och moderna designen kommer bli ett snyggt tilagg i ditt gamingrum och bidra till en stilfull touch samtidigt som den håller dina spel organiserade och inom räckhåll. Oavsett om du är en casual gamer eller en hardcore gamer är denna ställning det perfekta sättet att visa upp din spelsamling.

Slutligen är denna mångsidiga spelställning ett måste för alla gamers som vill hålla sin samling organiserad och inom räckhåll. Dess kompakta storlek och hallbara konstruktion gör den till en idealisk tillägg for varje gamer, medan dess visuellt tilltalande design garanterat kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som besöker ditt gamingrum.

Det är viktigt att notera att denna ställning är 3D-utskriven, vilket innebar garanterade exakta mått och högkvalitativa ytor, men att sma skillnader kan forekomma.

Objektsnr 628125585

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 10:44

Spelställ för 18 spel till Xbox, PlayStation, Wii, 3DS eller PC

Såld för

179 kr
Annonsen är avslutad

Moorgath

Örebro, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

563 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?