Beskrivning

Garmin|

Ladda din Garminklocka krångelfritt!

Denna laddkabel till Garmin är den perfekta lösningen för att hålla dina Garmin-enheter laddade och redo för användning. Med sin höga kvalitet och pålitlighet garanterar denna kabel en effektiv och snabb laddning varje gång.

Kabeln är speciellt utformad för att passa och fungera med Garmin-enheter och säkerställer en stabil anslutning mellan din enhet och laddningskälla. Du kan vara säker på att din Garmin kommer att laddas ordentligt och att du inte missar några viktiga funktioner eller uppdateringar.

Med en längd på 1 meter ger denna kabel dig tillräckligt med rörelsefrihet och flexibilitet för att använda din Garmin under laddning. Du kan enkelt ansluta den till en USB-port på din dator, en väggadapter eller en powerbank för att hålla din Garmin uppladdad när du är hemma, på kontoret eller på resan.

Tillverkad av högkvalitativa material är vår laddkabel till Garmin hållbar och motståndskraftig mot dagligt slitage. Den är konstruerad för att vara tålig och pålitlig och kommer att följa med dig på alla dina äventyr.

Uppgradera din laddningsupplevelse med vår 1 meter långa laddkabel till Garmin. Du kommer att uppskatta dess kvalitet, pålitlighet och användarvänlighet.

Köp vår laddkabel till Garmin idag och säkerställ att din enhet alltid är laddad och redo att användas. Vi är övertygade om att du kommer att vara nöjd med dess prestanda och kvalitet.

(OBS: väggadapter ej inkluderat).

Passar flera olika Garmin-modeller, bland annat: Garmin Active / Fenix 6 / Fenix 6X ProSolar / Fenix 6S Pro / Forerunner4 5 / Approach S40 / Forerunner 945 / Vivoactive 3 Trainer / Forerunner245 / D2 Delta PX / Forerunner935 / Quatix 5 Instinct / Vivoactive 3 / Fenix5X Plus / Fenix Plus / Fenix5 + Plus / Approach S60 Venu

Specifikationer:

Färg: Svart
Vikt: 25 g
Storlek: 12 x 1,4 x 0,4 cm
Material: ABS/TPE/Koppartråd

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektsnr 608154663

Visningar 715

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Laddkabel Garmin (1m)

Pris

99 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 350 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?