Beskrivning

Inköpt Juni 2020 och använd flitigt så finns några skavanker på ramen och mindre hårfina repor på glaset (jag har aldrig sett dessa glasrepor när displayen är på, la märke till dom när jag stängde av klockan för fotografering).

Skick och det som ingår visas i bilderna, klockan är fullt fungerade.

Observera att klockremmen som ingår ej är orginal, dock helt oanvänd.

Generell produktinfo:

Garmin Fenix 6S Pro är en högkvalitativ GPS-multisportklocka som passar både seriösa sportentusiaster och de friluftsfolk som vill få ut det mesta av sporten. Klockan har flera avancerade funktioner som pulsmätare, inbyggd GPS-spårning, NFC-kommunikation och mycket mer.


Elegant och hållbar skärmFenix 6S Pro är gjord för att hålla! Skärmen på 1,2" är förstärkt med hållbart Corning® Gorilla® Glass 3. Dessutom är skärmen ständigt på och alltid läsbar i solljus.

Lång batteritidBatteritiden i smartwatch-läge är upp till 9 dagar. Du kan förlänga tiden mellan laddningarna med hjälp av GPS-funktionen med ultralåg strömförbrukning.

VattentätFenix ??6S Pro är vattentät ned till 100 meter. Därför kan du använda den säkert när du utövar olika vattensporter. Dessutom är den robusta klockan värme- och stötsäker.

Följ din aktivitetDu kan följa dina aktivitets- och energinivåer med hjälp av Body Battery™. Enheten övervakar hjärtfrekvensvariationen, stress, sömn och andra tillgängliga data och mäter om aktivitet eller vila bör öka.

Ha alltid musiken med digDu behöver inte längre en smartphone för att lyssna på musik medan du joggar, eftersom du kan ansluta trådlösa hörlurar direkt till din klocka. Nu kan du få åtkomst till Spotify Music på din Garmin-klocka via Spotify Premium-medlemskap. Med Deezer kan du ladda ned de spellistor du önskar och lyssna på dem var som helst via din smarta klocka.

Objektnr 634 241 900

Visningar 841

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 21:02

Garmin Fenix 6S PRO 42mm

Slutpris

|

2 650 kr

Auktionen är avslutad

miataninja vann auktionen

Techies

Uppsala, Sverige

4.8

Techies

Verifierad

89 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också