Beskrivning

  • STORT PACK MED 10 LÅDOR: Dessa högkvalitet återvinningsbara vita Kraft presentkortslådor med lock har ett charmigt rustikt utseende. Hopmonterade mäter varje låda L12 x B12 x H5cm. När de levereras så är de platt hoppackade och mäter L38,5 x B33cm.
  • ÅTERVINNINGSBARA LÅDOR: Varje presentlåda i denna uppsättning är 100% återvinningsbar. De levereras platt-packade för lämplig förvaring innan den behövs användas. De är enkla att montera. För att sätta ihop lådan, vik helt enkelt längs med de förberedda linjerna för att skapa basen först. När du har gjort detta, kan du stoppa ner sidorna för att de ska hållas på plats. Det rekommenderas att inte skicka dessa lådor på posten.
  • PERSONIFIERA GÅVOR: Du kan dekorera dessa lådor så att de blir lika fina som presenten inuti. Lägg till band, rosetter, inslagningspapper, klistermärken, frimärken och till och med dina egna konstverk för att anpassa den till fest- eller gåvotemat. Dessa lådor är utmärkta för hembakade godsaker såsom kakor och sötsaker för att ge till vänner och familj. Du kan också skapa några tack gåvolådor för att ge till kollegor.
  • GE DEN PERFEKTA GÅVAN: Eftersom dessa lådor är blanka kan de dekoreras som du vill, detta gör dem perfekta till vilket firande, evenemang eller tillfälle som helst. Använd dem för gåvor på möhippor, svensexor, mors dag, fars dag, bebishippor, bröllop, födelsedagar, alla hjärtans dag, jobbfester, halloween och självklart jul.

Objektsnr 628366223

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 11:31

Vita Kraft Presentlådor (10 Pack) - Lådan Mäter 12 x 12 x 5 cm

Såld för

39 kr
Annonsen är avslutad

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

387 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?