Beskrivning

  • Perfekt för dopp och snacks: Med en volym på 450 ml är dessa återanvändbara skålar mångsidiga som snackskålar för chips, nachos, nötter, dipp, såser, tapas, etc.
  • BPA-fri, diskmaskin- och mikrovågssäker: Skålsetet är tillverkat av BPA-fri plast, lämplig för livsmedel, och kan enkelt rengöras för hand eller i diskmaskinen. För att värma maten, placera den bara i mikrovågsugnen och du är klar!
  • Stilfull design - Bra i form: Den tidlösa, attraktiva vågdesignen i matt antracit-svart fångar omedelbart ögat och gör detta skålset till ett verkligt måste i hushållet.
  • Lätt och tålig: Denna lätta snackskål kan hantera en hel del, för även om den faller, krossar den inte. Okrossbar och robust: den perfekta dippkålen både för barn och vuxna. Även utmärkt som tålig campingporslin.
  • Attraktiva allrounders: Dessa snackskålar utmärker sig med sin unika funktionalitet och mångsidighet: prova att använda dem som skålar för spannmål till dipp, tapas, glass, cornflakes, chips, nötter eller andra snacks.
  • Ingår i förpackningen: 6 antracit-svarta snackskålar med en diameter på 14 cm, en höjd på 4,8 cm och en kapacitet på 450 ml.

Objektsnr 625677887

Visningar 117

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 03:45

6-delars set med dipp- och snackskålar av stöttålig plast (6 x 450ml, Spaceblack

Såld för

49 kr
Annonsen är avslutad

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

387 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?