Beskrivning

Att ha ett kort domännamn som "xme.se" kan ha flera fördelar:

1. Lätt att komma ihåg: Ett kort domännamn är lättare för människor att komma ihåg och skriva in i webbläsaren. Det minskar risken för stavfel och ökar sannolikheten att användare kommer ihåg och återvänder till webbplatsen.
2. Professionell image: Korta domännamn kan ge en mer professionell image åt en webbplats eller ett företag. De kan uppfattas som mer pålitliga och etablerade.
3. Enklare delning: Ett kort domännamn är enklare att dela muntligt eller i skriftlig kommunikation, vilket kan öka spridningen av webbplatsen och förbättra användarupplevelsen.
4. Bättre sökmotoroptimering: Korta domännamn kan vara fördelaktiga för sökmotoroptimering eftersom de är enklare att använda i ankartext och kan uppfattas som mer relevanta av sökmotorer.
5.Möjligheter för varumärkesbyggande: Ett kort domännamn kan vara lättare att associera med ett varumärke och kan göra det enklare att skapa en stark och minnesvärd varumärkesidentitet.

Sammanfattningsvis kan ett kort domännamn som "xme.se" ge fördelar i form av ökad användarvänlighet, förbättrad varumärkesidentitet och bättre sökmotoroptimering.

Köparen betalar överlåtelseavgiften. Det är fritt val att bara välja xme.se eller båda. Köparen kan INTE bara välja extramatematik.se Det blir samma överlåtelseavgift om man väljer båda.

Värdet på domänen xme.se enligt GoDaddy:s fria online-tjänst "Hur mycket är din domän värd?" är 6000 kr.

Tanken är att när någon besöker den korta domänen xme.se så omdirigeras de automatiskt till den längre domänen extramatematik.se (eller någon annan domän som köparen tycker passar bättre men den får köparen ordna eller äga själv) Detta är ett vanligt sätt att göra ett långt domännamn mer användarvänligt. Köparen kan också bara använda xme.se om köparen tycker det är bättre.

Objektsnr 624465241

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 9 mar 21:37

Jag säljer xme.se

Såld för

500 kr
Annonsen är avslutad

datormoln

Broby, Sverige

Verifierad

1 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?