Beskrivning

Att ha ett kort domännamn som "ysa.se" kan ha flera fördelar:

1. Lätt att komma ihåg: Ett kort domännamn är lättare för människor att komma ihåg och skriva in i webbläsaren. Det minskar risken för stavfel och ökar sannolikheten att användare kommer ihåg och återvänder till webbplatsen.
2. Professionell image: Korta domännamn kan ge en mer professionell image åt en webbplats eller ett företag. De kan uppfattas som mer pålitliga och etablerade.
3. Enklare delning: Ett kort domännamn är enklare att dela muntligt eller i skriftlig kommunikation, vilket kan öka spridningen av webbplatsen och förbättra användarupplevelsen.
4. Bättre sökmotoroptimering: Korta domännamn kan vara fördelaktiga för sökmotoroptimering eftersom de är enklare att använda i ankartext och kan uppfattas som mer relevanta av sökmotorer.
5.Möjligheter för varumärkesbyggande: Ett kort domännamn kan vara lättare att associera med ett varumärke och kan göra det enklare att skapa en stark och minnesvärd varumärkesidentitet.

Sammanfattningsvis kan ett kort domännamn som "ysa.se" ge fördelar i form av ökad användarvänlighet, förbättrad varumärkesidentitet och bättre sökmotoroptimering.

Köparen betalar överlåtelseavgiften. Det är fritt val att bara välja ysa.se eller alla tre. Köparen kan INTE bara välja yrkeshogskolestudier.se eller yrkeshögskolestudier.se Det blir samma överlåtelseavgift om man väljer alla tre.

Värdet på domänen ysa.se enligt GoDaddy:s fria online-tjänst "Hur mycket är din domän värd?" är 4000 kr.

Tanken är att när någon besöker den korta domänen ysa.se så omdirigeras de automatiskt till den längre domänen yrkeshogskolestudier.se (eller någon annan domän som köparen tycker passar bättre men den får köparen ordna eller äga själv) samt skriver man yrkeshögskolestudier.se så hamnar man också hos yrkeshogskolestudier.se Detta är ett vanligt sätt att göra ett långt domännamn mer användarvänligt. Köparen kan också bara använda ysa.se om köparen tycker det är bättre

Objektsnr 628002517

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 09:33

Jag säljer ysa.se

Pris

500 kr

Slutar om

datormoln

Broby, Sverige

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?