Beskrivning

Helt NY och oanvänd
Kvitto finns
Original kartong med följer
Ny pris 2000 kr
Köpt från Elgiganten
https://www.elgiganten.se/product/tv-ljud-smart-hem/hogtalare-hifi/hogtalare/marshall-emberton-ii-tradlos-portabel-hogtalare-svartmassing/456168

MARSHALL EMBERTON II – SUPERKOMPAKT VATTENTÄT BLUETOOTH-HÖGTALARE I IKONISK ROCK’N’ROLL-DESIGN

-Vattentät (IP67)
-30 timmars batteritid
-Superkompakt ikonisk rock’n’roll-design
-Spelar både framåt och bakåt
-Batteri-indikator och snabbladdning

Marshall Emberton II är en superkompakt Bluetooth-högtalare med över 30 timmars speltid på det inbyggda batteriet. Emberton II är helt vattentät (IP67), så den klarar både damm, sand och vatten, inklusive ett snabbt dopp i poolen. De inbyggda högtalarna spelar både framåt och bakåt, så när du och dina vänner slår er ner i gräset kan du ställa Emberton II i mitten.

Designen är tagen direkt från Marshalls rockvärld. Emberton II är gjord i samma stil som Marshalls legendariska gitarrförstärkare med svart vinyl, rått metallgaller, ikonisk Marshall-logga och en gyllene multi-kontrollknapp på ovansidan. Du behöver bara ordna musiken, och den spelar du direkt från din telefon via Bluetooth. Marshall Emberton II har Bluetooth 5.1, så både batteritid, stabilitet och räckvidd håller toppklass.

Marshall Emberton II kan parkopplas med två telefoner samtidigt så att du och dina vänner enkelt kan turas om att välja musik. Och om ni har fler än en Emberton II i rummet kan ni koppla ihop dem trådlöst och skapa er egen Marshall-stack i miniformat. Miljön har också beaktats, med 100 % PVC-fria plastdelar, varav 50 % är återvunnen plats. Här får dina gamla PET-flaskor ett helt nytt liv som de garanterat aldrig hade vågat drömma om.

30 TIMMARS MUSIK OCH SNABBLADDNINGMarshall Emberton II kan spela i över 30 timmar på en full laddning, och batterimätaren visar hur mycket ström du har kvar. Skulle du trots allt vara på väg att få slut på ström ger en snabb laddning på 20 minuter upp till 4 timmars speltid. Sedan kan du spela vidare igen utan att behöva ha ett vägguttag i närheten.

Objektnr 634 216 391

Visningar 382

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 14:05

MARSHALL EMBERTON II (2)- Helt NY och oanvänd – VATTENTÄT BLUETOOTH-HÖGTALARE

Slutpris

|

1 110 kr

Auktionen är avslutad

TildaStrom vann auktionen

Desi-B

Angered, Sverige

4.7

Verifierad

18 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också