Beskrivning

KÖKSÖRTER OCH KRYDDOR + KRYDDVÄXTER Lena Drameus-Åberg

Ett lexikon i färg om KÖKSÖRTER OCH KRYDDOR - Nybloms förlag 1985 - Inbunden med skyddsomslag i gott skick, något gulnad.

Köksväxter; Kryddväxter. Denna bok handlar om örternas och kryddornas ursprung, historia och betydelse i matlagningen och läekekonsten.Den ger information om hur man odlar, förvarar, bereder och tillagar mer än 100 olika slagsörter och kryddor tillsammans med mängdder av matrecept och uppgifter om örtkurer i folkmedicinnen. Kartonnage. Illustrerad.

KRYDDVÄXTER - Lena Drameus-Åberg - ICA förlag 1999 - Kartonnage i mycket gott skick.
ljande innehåll: Örtagården, Matlagning med örter och kryddor, Hushållsörter, Skönhetsörter, Hälsoörter. 370 teckningar och fotografier, de flesta i färg. Över 300 örter och deras användningför skönhet, hälsa och matlagning (200 recept).

Berika livet med kryddväxter! Vilka växter tycker fjärilarna om? Vad är en Bouqet Garni? Kan jag stoppa citronmelissen från att ta över hela trädgården? Hur gör jag ett örtte som inte smakar hö? Kan man odla kryddväxter i skugga? Hur lagar jag en pestosås? Finns det någon kryddväxt jag kan blanda i maten, så vi inte får så mycket gaser? Kan man odla kryddväxter i stenpartiet eller rosenrabatten? Kan jag själv göra en doftande badolja? Varför drack munkarna likör med vinruta och johannesört? Kan jag göra en minikryddgård på balkongen? Måste jag klippa ner lavendeln? Kan man plantera ihop flera kryddväxter i samma kruka? Kan man sätta sig och njuta i kryddgården och bara låta den växa? Svar på frågorna får du i denna bok och en puff att sätt igång att odla kryddväxter. Här får du tips som gör användning och odling enkel - bara man förstår hur växterna trivs bäst. Ca 80 färgfoton.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektsnr 583130931

Visningar 175

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

KÖKSÖRTER OCH KRYDDOR + KRYDDVÄXTER Lena Drameus-Åberg

Pris

190 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 123 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?