Auktionen är avslutad

Primus 2062 Gasolkök

297 visningar
 • Slutpris 157 kr
 • Slutade 12 jul 17:29 Avslutad
 • Bud () 12 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: Malmopeli
 • Frakt
  DB Schenker 89 kr
  Avhämtning: Kungens kurva
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Varumärke: Primus
Modell: 2062
Produkt: Gasolkök
Mått utfälld: höjd ca 30 cm, bredd ca 41 cm, djup ca 27 cm.
Skick: Slitet. Repig utsida, något rostig insida.

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen. Elartiklar är funktionstestade, det innebär att produkten får ström, men egenskaper är ej testade. Du har reklamationsrätt om varan inte fungerar. Klockor är i regel inte funktionstestade. Ej funktionstestad innebär att du kan köpa produkten till påseende i befintligt skick. Du har returrätt om du inte är nöjd.

Leverans och Samfrakt
Vi ordnar gärna samfrakt vid möjlighet. Samfrakten gäller för auktioner avslutade samma datum. Avvakta med betalningen ifall vi behöver justera fraktkostnaden, den uppdateras under måndagen. Endast köpare inom Sverige / Only buyers within Sweden, no international shipping available.
Vi samarbetar med Schenker. Varorna skickas med Schenker på tisdagar och fredagar.

Avhämtning
Vi erbjuder avhämtning i vår butik i Stockholm: Diagonalvägen 15, 141 75 Kungens Kurva. Du kan endast hämta din vara tisdag-fredag, 10:00-16:00. Betalning måste vara genomförd innan hämtning, medtag legitimation. Bud visar både köparens och sin egen legitimation. Kontakta butikspersonalen så tar de kontakt med oss på webshoppen. Om varan inte har hämtats ut inom 7 arbetsdagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Det går inte att betala vunnen auktion i butikens kassa och du kan endast hämta dina varor under angivna tider. Butiken och webbshoppen är två separata verksamheter och butikspersonalen kan därför inte hjälpa dig med frågor kring ditt köp.

Betalning

Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss endast av Traderabetalning, vilket innebär att du via länkar väljer att betala med Swish, kort eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Ångerrätt
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar, men du som köpare får själv stå för returfrakten. Mer information om returer hittar du under fliken ”Info” på vår butikssida på Tradera.

Stadsmissionens second hand
Bakom Stadsmissionens second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Webshoppen drivs av lokala stadsmissioner runt om i Sverige. Stadsmissionen arbetar för männ