Beskrivning

STANLEY THE LEGENDARY VACUUM FOOD JAR 0.4L

Rek butikspris: 550 kr

Volym: 0,4 liter

Stanley är varje termos ursprung! 1913 var Stanley de första i världen att producera ståltermosar med vakuumisolering och de lever fortfarande efter devisen ”built for life” med livstids garanti på sina produkter. En äkta klassiker anpassar sig inte efter modenycker utan behåller egna unika stil. Stanley gör verkligen skäl för detta påstående och håller fast vid sin egna vinnande stil och trygga funktion.

Gedigen och kompakt mattermos med livstidsgaranti. Perfekt för linsgrytan eller pannkakslunchen.

Stanleys The Legendary Food Jar + Spork är en smidig mattermos med Stanleys erkända höga kvalitet. Food Jar 0.4L är läckagesäker och har med dubbla väggar i rostfritt stål, håller maten varm i upp till 7 timmar och kommer med livstids garanti.

Mattermosens breda öppningen gör behållaren enkel att rengöra, samt för att äta direkt ur. Storleken på 0.4 liter gör den inte bara smidigare och lättare än de större mattermoserna, utan gör framförallt att den håller värmen längre om du har mindre mat i den. 0.4 liter är den perfekta storleken för pannkakor på friuftsdagen, för en rejäl portion kryddig linssoppa till universitetet eller för en rejäl portion glass på stranden. Med andra ord lika perfekt att ta med på utflykten, till universitetet, på tåget eller till jobbet.

Händer det att du glömma skedenoch får skaffa ett engångbestick för att kunna äta?

Den rostfria sporken följer här alltid med. Ett robust bestick som inte går av för hackor, som fungerar till både soppa, pannkakor och glass, och sitter säkert fast i ett stadigt fäste på termosen.

Specifikation:

  • BPA-fri
  • Dubbla väggar
  • Vakumisolerad med dubbla väggar
  • Läcksäker
  • Integrerad spork i stål
  • Möjligt att maskindiskas
  • Material: 18/8 Rostfritt stål
  • Dimensioner: 9,6 L x 8,9 B x 14 H cm
  • Vikt: 396 g

(sökord : Stanley mattermos med sked, mattermos med inbyggd sked, stanley classic mattermos , stanley mattermos 0.4 liter . mattermos glass , mattermos med spork

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599679809

Visningar 319

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

STANLEY THE LEGENDARY VACUUM FOOD JAR 0.4L + SPORK, mattermos

Pris

490 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?