Beskrivning

GSI FAIRSHARE MUG II GREEN

Färg: Green

Rek butikspris: 300 kr

GSI OUTDOORS är företaget som älskar friluftsliv så mycket att de till och med kallar allt annat för meningslöst! Med denna humoristiska inställning till livet levererar de tekniska, smarta och kreativa outdoor-matlagningsprylar i absolut högsta kvalitet. http://www.gsioutdoors.com


Innovativ isolerat större kärl+ lock som rymmer 1 liter som fungerar både som mugg, tallrik, eller för att ha din efterrätt eller ditt tursnacks i.

Fairshare Mug II är en stor och isolerad kopp som rymmer en hel liter. Kärlet är tillverkat i polypropen, med ett avtagbart isolerande nylon/neoprene-case som även täcker botten. Ett smart handtag gör den enkel att greppa när du äter.

Det isolerande värmeskyddet gör att du slipper bränna dig på varm mat eller dryck. Skyddet i kombination med det förslutbara locket gör att din mat eller dryck håller sig varm mycket längre när du är på språng eller äter långsamt.

Muggen har en kraftig ögla där en utrustningskarbin kan fästas. Perfekt när du vill ha ditt turgodis eller tursnacks nära till hands fäst på ryggsäcken. Locket är ”spillsäkert” så vi rekommenderar tex inte att väska förvaras i den en ryggsäck etc.

Specifikation:

  • Material kärl: polypropelen

  • Material case: polyester utsida/neoprene insida

  • Volym: 1000 ml

  • Locket är ”spillsäskert”

  • Vikt: 193 gram

  • Handtag: ja

  • Värmecaset knäpps fast med en tryckknapp

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599685589

Visningar 512

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GSI FAIRSHARE MUG II 1000 ML, Isolerad kopp med lock

Pris

249 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?