Beskrivning

Mycket fint skick. Använt vid fåtal tillfällen, endast haft vatten i den.
Finns några skav, se bilder.
Nypris 479 kr

Utdrag från Primus hemsida: Ta med din favoritdryck (varm eller kall) vart än du vill.

Den perfekta resekompanjonen som håller din dryck varm eller kall på promenaden i skogen, upp i bergen, genom kontinenten eller på väg till jobbet. Den dubbelväggiga, vakuumisolerad designen håller din dryck kall eller varm länge även i extrema temperaturer.

Våra TrailBreak-termosar är tillverkade livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål som varken tar upp eller avger smak till innehållet. Dubbla väggar och en vacuumisolerad konstruktion gör dem både robusta och slitstarka samtidigt som de håller din dryck varm eller kall. Utsidan är pulverlackerad, vilket ger en greppvänlig yta.

Locket fungerar även som mugg och är konstruerad med dubbla väggar rostfritt stål för att bättre hålla värmen.Termosen levereras med två korkar, en vanlig skruvkork för maximalt temperaturbevarande och en ClickClose-kork. ClickClose-korken fungerar även som en drickkork och gör det möjligt att dricka direkt från flaskan. Den kan tas isär fullständigt vilket underlättar rengöring.

Den stora öppningen gör det lätt att fylla på och göra rent flaskan, dessutom passar standardgängan de flesta vattenrenare och filter på marknaden. Flaskan är designad med en konisk form för att lätt kunna packas i ryggsäckens sidofack eller ställas i mugghållaren i bilen.

Objektnr 636 228 800

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 26 jun 20:22

Termos Primus 1 L

Utropspris

|0 Bud

199 kr

Slutar om

T.tove

Strövelstorp, Sverige

Verifierad

139 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också