Beskrivning

STANLEY ADVENTURE COLD FOR DAYS OUTDOOR COOLER 28.3L (OBS! Black Friday Pris tom 30/11.)

Rek butikspris: 3000 kr

Volym: 28,

28.3 liter

Stanley är varje termos ursprung! 1913 var Stanley de första i världen att producera ståltermosar med vakuumisolering och de lever fortfarande efter devisen ”built for life” med livstids garanti på sina produkter. En äkta klassiker anpassar sig inte efter modenycker utan behåller egna unika stil. Stanley gör verkligen skäl för detta påstående och håller fast vid sin egna vinnande stil och trygga funktion.

Mycket stor, robust, och extremt välisolerad kylbox från amerikanska Stanley som håller kylan i upp till 4 dygn!!!

Stanlyes största kylbox är lika rymlig som ett litet kylskåp i en studentlägenhet och om du inte har kolla på det sedan innan så går ökad isolering i både termosar och kylboxar hand i hand med ökad storlek tack vara tjockare isolerade lager / vacuum-mellanlager. Det gör att denna pjäs håller din mat och dryck kyld i upp till 4 dygn, eller varm och skyddad mot frysning i riktigt kalla klimat om du så önskar.

Om du vill ha en kylväska som håller din mat och dryck fräsch i flera dagar, så är Cold For Days Outdoor Cooler från Stanley ett av de bästa valen på marknaden och i premiumklassen av icke eldrivna kylboxar. Den rymmer exmpelvis 40 st 33 cl läsk/ölburkar och har en extra höjd som gör att du kan få plats med 2-liters långhalsade pet-flaskor. Det kanske känns för sjökvklart att nämna att kylväskan givetvis är 100 % läckagesäker. Konstruktionen gör att du helt slipper oroa dig för spill eller fukt, samt en läckagefri avtappningsplugg som gör det enkelt att tömma smältvatten från is med kranen längst ner i kylboxen.

Cold For Days Outdoor Cooler är inte bara en kylväska, utan också en multifunktionell möbel. När locket är stängt kan du använda den som ett bord, en sittplats eller en fotpall. Den har robusta spärrar och handtag som gör den lätt att öppna och stänga. Den smidiga storleken med det rejäla och bekväma handtaget gör den enkel att bära. Stanley Cold For Days är försedd med robusta lås och kommer med Stanleys 25-års garanti

Cold For Days Outdoor Cooler är perfekt för camping, picknick eller andra utomhusaktiviteter. Den passar perfekt för transport av mycket mat till och från fritidshuset, eller när du vill ha med kall mat och dryck ut i båten eller på roadtrippen. Denna kylbox använder inte el som så många andra kylboxar, men är så extremt välisolerad som det är. så det ska inte behövas för upp till 4 dagars mathållning. Därmed slipper du teknik som går sönder och fläktljud i bilen.

Specifikationer:

  • Volym: 28.3 L

  • Vikt: 6072 gram

  • Material: Polypropylen och Polyetylen

  • 100 % BPA-fri

  • 100 % läckagesäker

  • Håller innehållet kallt i upp till 4 dygn

  • 2L petflaskor ryms att stå upprätt i ståhöjd

  • Rymmer upp till 40 st 33 cl burkar öl eller läsk

  • Mått (utvändigt): 7,1 x 54 x 39,7 cm (H X L X D)

  • Mått: (invändigt) 30 x 27 x 23,5 (H X L X D)

  • Bärhandtag på sidan av kylboxen

  • Robusta lås och bärhandtag

  • Dubbelväggig isolering

  • Serie: Adventure Series

  • Stanleys 25 års garanti

( sökord: Stanley cooler 28.3L, stanley kylbox 28.3L, stanley cooler 28.3 liter, stanley kylbox 28.3 liter, stanley adventure series outdoor cooler 28.3L, stanley adventure series easy carrylunch cooler 28.3L, stanley kylväska 28 liter, stanley kylbox liten, stanley kylväska liten, stanley kylväska 30L, stanley kylbox 28.3L, kylbox bäst i test, kylbox stanley text, kylbox stanley classic, stanley adventure cooler 6.6L, stanley adventure kylbox 28.3L, kylväska bäst i test, kylbox för öl, kylväska för öl, stor kylbox utan el, stanley cold for days 30L, stanley cold for days 28L, stanley adventure cold for days, stanley adventure cold for days 28.3L

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 615897837

Visningar 246

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

STANLEY ADVENTURE COLD FOR DAYS OUTDOOR COOLER 28.3L, kylbox stanley

Pris

1 990 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 387 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?