Beskrivning

Varumärke: Norrona
Designer: Norrona
Modell: Troll Spiret 50L med ryggplatta och topplock
Produkt: Vandringsryggsäck
Mått (cm): Ryggtavla Längd (56), Bredd (26) Djup (23) Midja (ställbar) (89)
Vikt: 2255
Material: Ej angivet
Färg: Svart, Grå
Skick/Defekt: Det finns några fläckar på utsidan. I övrigt inga synliga defekter på väskan. Ryggtavla och axelremmar är utan större slitage.
Övrigt: vandringsryggsäck norrona, troll spiret 50L, vandringsryggsäck 50L, norrona friluftsryggsäck

Tack för att du väljer att handla hos oss! Varorna du köper hos oss bidrar till en mer hållbar, rättvis och cirkulär värld.

KÖPVILLKOR

Allmänt

Genom att delta i budgivningen godkänner du våra köpvillkor. Du finner de fullständiga köpvillkoren under fliken Info på vår butikssida här på Tradera. Frågor angående produktens skick och storlek besvaras endast innan auktion avslutas.

Betalning

Vid vunnenauktion ska betalning ske omgående, dock senast inom tre (3) dygn. Om betalning inte skett inom tre dygn förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Vi använder oss enbart av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vi tar ej emot kontanter eller presentkort, betalning i butik eller vid eventuell hämtning är ej möjligt.

Skick

Alla varor är begagnade och säljs i befintligt skick såsom framgår av bilder och i beskrivningen. Varorna är ej funktionstestade om inget annat anges, vilket innebär att varan kan vara defekt, trasig eller sakna delar. Elprodukter och klockor är otestade, om varan inte fungerar är detta inte ett giltigt skäl för reklamation. Du har alltid returrätt om du inte är nöjd med varan eller om du ångrar dig.

Vi lämnar ingen garanti för innehållets kvalitet i parfymflaskor och andra hygien- och kosmetikaprodukter.

Alla våra varor är donationer från allmänheten och vi har dessvärre ingen vidare information eller dokumentation om varorna eller deras ursprung utöver det som framgår av bilderna. Inga förpackningar, kvitto eller dylikt ingår om inget annat anges.

Leverans

Vi skickar enbart med fraktbolaget DB Schenker. Det finns för tillfället inga möjligheter till andra fraktalternativ. Vi skickar betalda varor från vårt lager senast på torsdagar. Betalningen måste ha kommit till oss senast på tisdag för att hinna med på samma veckans leverans. Vid senare betalning kommer varan skickas på nästkommande veckans leverans.

Vi skickar enbart till den person och adress som står på kontots uppgifter. Det är inte möjligt att byta leveransadress.

Avhämtning av varor är inte möjligt om inget annat anges. Varor som betecknas som endast avhämtning skickar vi ej, där måste kunden hämta varan inom fem (5) dagar efter avslutad auktion. Varan hämtas efter överenskommelse vid vårt lager i Stockholm.

Vi erbjuder leverans till köpare inom EU exklusive Åland. We only ship to buyers within the EU, excluding Åland.

Samfrakt

Vi samfraktar gärna varor från auktioner som går ut på samma dag. Vänligen kontakta oss om du önskar samfrakt av varor du har köpt. OBS! För att kunna samfrakta dina varor måste vi eventuellt justera fraktkostnaden, därför ska du avvakta med betalning tills vi har hanterat din begäran om samfrakt.

Returer

Som kund har du 14 dagars ångerrätt. Kostnad för returfrakt bekostas av kunden. OBS! Vi kan endast ta emot paket som levereras direkt till vår dörr, vi hämtar inte ut paket hos ombud. Vi rekommenderar att paketet skickas spårbart.

Fullständiga instruktioner för returer hittar du under Info på vår butikssida på Tradera.

Reklamation

Vid eventuell reklamation mejla vår kundtjänst (se mejladressen under Info-fliken). Bifoga bilder samt en beskrivning av reklamationsskälet.

Reklamationsrätten gäller ej för varor som i bilder och/eller beskrivningen har dokumenterats som defekta.

Transportskador

Varan skickas från oss väl förpackad och emballerad. Om varan skulle ändå blivit skadat under transporten, hör av dig direkt till Schenker inom sju (7) dagar från mottagande av paketet. Paketen vi skickar med Schenker är alltid försäkrade.

Kundservice

Hör gärna av dig om du undrar över något. Kontakt sker via meddelandefunktion här på Tradera eller via mejl (se mejladressen under Info-fliken). Vi återkommer till dig så fort vi kan under helgfria vardagar.

Objektnr 633 084 655

Visningar 495

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 11:36

Vandringsryggsäck, Norrona 50L

Slutpris

|

197 kr

Auktionen är avslutad

eylein vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också