Beskrivning

MCNETT SEAMGRIP INSTANT REPAIR KIT

Rek butikspris: 150 kr

MCNETT ändar under 2019 varumärkesnamn till GEAR AID. (Därför kan motsvarande identiska produkt florera parallellt under båda varumärkenas olika emballage på marknaden ett tag framöver.) Det amerikanske varumärket är specialiserat på reparationsutrustning, tillbehör och produktvård för militär och den professionella sektorn, men har mer och mer börjat sprida sig och uppskatas av friluftsintresserad konsumenter. Alla produkter håller mycket hög kvalitetsnivå och tack vare stora volyminköp från USA kan vi hålla mycket bra prisnivå.

Innehåll:

  • 7 g tub urethanlim
  • 2 st svarta och 1 st transparent självhäftande runda lagningslapp med 7 cm radie
  • appliceringspensel samt plasthandskar.
  • Levereras i en praktisk skyddad plasthylsa.

(Limmet går att använda utan härdare men vill man snabba på härdningstiden rekommenderar vi att du köper till härdaren Cotol-240 som vi säljer på vår sida.)

Användningsområde:

Seamgrip adhesive används för permanenta vattentäta reparationer av av stickhål, revor eller läckande skarvar i de flesta typer av tält, ryggsäckar, markiser, kites, regnkläder, skalpagg, dunplagg, sovsäckar, uppblåsbara madrasser mm. Lagningskittet levereras i en liten plasthylsa som är mycket lätt och smidig att ha med ute på turen eller expeditionen, och även mycket bra att ha till hand hemma som backup.

OBS! Mcnettt Seamgrip/ Gear Aid Seamgrip lämpar sig INTE för att reparera Silnylon (silikonbaserade/silikonbelagda textiler). För detta ändamål rekommenderar vi Gear Aid Silnet som finns i vårt sortiment.

Limmets egenskaper:

Seamgrip adhesive är ett vattentätt enkomponents reparationslim baserat på uretangummi. Limmet härdar med hjälp av luftens fuktighet och ger en genomskinlig vattentätt försegling som är otroligt stark och flexibel. Seamgrip påverkas inte av hög värme eller stark kyla, och inte heller av av vatten eller kemikalier. Det tål temperaturer upp till 200°C och ner till -50°C efter att limmet har härdat. Limmet torkar över natten (eller på 2 h om härdare köps till och används).

Härdare (ingår ej):

För snabbare effekt rekommenderar vi att du köper till tillverkarens egna härdare Cotol-240 som ger en mer lättflytande konsistens, snabbar på klibbtiden ner till 15 minuter och ger full härdning på mindre än 2 timmar.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 561658110

Visningar 273

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

MCNETT SEAMGRIP INSTANT REPAIR KIT, lagninslapp tält, lagning tält, lim tält

Pris

119 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?