Beskrivning

Varumärke och Beskrivning:

En vacker vitglaserad keramikvas eller fotogenlampas bottendel med Majolika-mönster och en metallfot.

Ser vintage/antik ut för mig, men jag har inte lyckats identifiera tillverkaren. Skruvdetaljerna i botten ser lite nyare ut. Kanske någon har kombinerat en gammal blomkruka och en gammal metallfot från en oljelampa. Jag är inte säker på om tätningen är vattentät inne i krukans botten, så jag rekommenderar att använda den antingen för samlarändamål eller som en utomhuskruka. Jag är osäker på vilket metall foten är tillverkad av, men den verkar inte rosta.

Mått (cirka):
Fot diameter: 15-17cm
Toppens diameter: 15,5cm
Höjd: 22,6cm
Vikt: 1623g

Skick:
Några små nagg på toppen, synliga på bilderna.

Nyckelord:
kruka, ytterkruka, utekruka, uromhuskruka, majolika, majolica, majolikakruka, majolicakruka, vit, glasyr, vintage, antik, keramik, metall, fot, metallfot, blomkruka, ytterfoder

______________________________
OBS!

Hej! Jag samlar på olika saker som hobby och säljer det jag inte längre har plats för eller som jag har förlorat intresset för. Jag är ny på att sälja på Tradera och lär mig fortfarande att använda systemet snabbt och bra, så vänligen ha lite tålamod med mig. Jag är flytande i engelska, men inte i svenska än. Därför måste jag använda översättning och det kan förekomma vissa felöversättningar.

» Vänligen skicka ett meddelande till mig (helst på engelska, men svenska går också bra) om du har några viktiga frågor innan du bestämmer dig för att lägga ett bud. Bud är bindande enligt Traderas regler. Jag försöker svara så snart som möjligt, men ibland kan livet göra att jag blir försenad.

» Betalning inom 3 dagar efter vunnen auktion. Kombinerad frakt är möjlig om du meddelar mig i förväg. Personlig upphämtning är möjlig i Mölndal/Göteborg, men då förväntar jag mig att du anpassar dig efter mitt schema. Jag försöker skicka inom en vecka efter betalning.

» Jag försöker ta tillräckligt bra bilder och återge färgerna realistiskt, men färgerna kan skilja sig något på bilderna och i verkligheten på grund av hur kameror, skärmar och våra ögon fungerar. Om jag inte kan få färgerna tillräckligt realistiska, försöker jag beskriva skillnaden i objektbeskrivningen. Buda med insikt om att det kan finnas viss färgskillnad, vilket är fallet för varje auktion på denna sida.

» Vänligen observera objektets skick noggrant på bilderna och i beskrivningen. Jag accepterar inte klagomål på sådant som tydligt var synligt och/eller beskrivet.

» Vänligen gör din egen forskning om objektet med hjälp av bilderna innan du budar. Jag försöker hitta information om produktionen av varje objekt innan jag listar dem till försäljning, men jag kanske inte hittar information eller hittar felaktig information, så ingen producentinformation jag kan ge är 100% pålitlig. Det är ditt ansvar att se till att du vet vad du köper.

» Jag packar föremålen noggrant med flera lager av återvunnet förpackningsmaterial. Skador som uppstår på grund av vårdslöshet under transport är fraktföretagens och deras försäkrings ansvar. Om skadan uppenbart var mitt förpackningsfel, är det mitt ansvar. Jag filmar alltid när jag packar upp ett föremål jag köper och jag rekommenderar att du gör detsamma. Jag tar ut en rättvis fraktkostnad för det förpackade föremålet. Om det är lite mer än företagets baspris, beror det på att jag var tvungen att använda fler köpta material för säker förpackning.

» Om du har något problem med beställningen, vänligen meddela mig så att vi kan hitta en bra lösning :)


Packnings-ID: KRK-MJ1

Objektnr 636 609 532

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 jul 00:17

Vit Majolika kruka / fotogenlampa bottendel på metallfot - vintage/antik?

Utropspris

|0 Bud

201 kr

Slutar om

Merkk

Mölndal, Sverige

5.0

Merkk

Verifierad

43 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också