Beskrivning

Gedigen stilren byrå från början av 1900 talet
Klassisk praktiskt byrå i Jotuns läckraste matt svart färg. Stilren med nya mässingshandtag ger den lite lyx och lyfter den annars nedtonade möbeln till ett ögonsten för lika väl ett sovrum som hall eller även vardagsrummet.

Som alla äldre möbler, så är den gediget byggd och kommer hålla hundra år till. Moderniserad av Bruket, nu är den omsorgsfullt målad med vackra detaljer på sidan av lådornas ‘laxstjärt’ fogar, samt ett skyddande lager lack på insidan av lådorna.

Antika möbler är vackert formade och kan med lite kreativitet bli moderna igen. Dessutom, också oerhört miljövänliga produkter att köpa. Brukets fokus är att göra vackra renoverade möbler, med det sagt, så existerar vi på grund av omställningen från en linjär ekonomi, till en cirkulär ekonomi. Samtidigt kan vi skapa arbetsträning till personer som är långt från arbetsmarknaden.

Utan skavanker som en oanvänd möbel. I vår verkstad slipar vi och spacklar möbler innan vi grundmålar. Sen får alla möbler minst två strykningar färg, i högsta kvalitativa Jotuns Lady Supreme Finish färger.

Mått:
Höjd: 90 cm
Bred: 72 cm
Djup: 44 cm

Bruket kan hjälpa med organisering av frakt runt hela Sverige.

Objektsnr 626644638

Visningar 146

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 11:49

Antik Byrå renoverad i en elegant matt svart kulör från Jotun

Pris

4 200 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?