Beskrivning

Upptäck Brukets redesign av en sekretär med gustavianska stildrag från 50-talet som har fått en modern twist i en ”badass” mattsvart färg från Jotuns Lady Supreme Finish. Denna unika möbel är en perfekt kombination av retrocharm och modern stil.

Party Mode - När du öppnar sekretären har du ditt eget barskåp, arbetsyta för skärbräda, glas etc. samt en metallcontainer av rostfritt stål som erbjuder förvaringsmöjligheter för flaskor och kan användas som en ishink. Fina mässingsdetaljer pryder sekretären och ger den ett stiligt lyft.

En riktig ’one of a kind’ möbel. Originalbeslag och två olika nycklar för skåp samt lådor medföljer. Alla lådor är låsbara.

Höjd: 100 cm
Bred: 75 cm
Djup: 45 cm

I Brukets verkstad har vi som en standardprocess att grovtvätta möblerna innan vi börjar med renoveringen.

Innan vi grundmålar så slipas, spacklas och om behov finns, reparerar vi möblerna. Därefter grundmålar vi med Jotuns grundfärg för möbler, sen kör vi minst två strykningar av färg i vårt utvalda sortiment av säsongens kulörer från Jotuns Lady Supreme Finish.

Vi renoverar exklusivt återbrukade möbler då vi är med i den cirkulära omställningen. Bättre för miljön, utan att tumma på stil och ‘ny-känsla’. Därmed kategoriserar vi möblerna som oanvända. Då dom är oanvända sen vi renoverade dom och återställer dom till ett ny-skick.

Bruket kan hjälpa med att organisera transport runt hela Sverige, kontakta oss gärna för en offert. Möbler kan hämtas från vår verkstad i Bandhagen, Stockholm.

Objektsnr 626753558

Visningar 250

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 13 apr 13:06

Barskåpretär eller redesign sekretär

Pris

8 950 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?