Beskrivning

Stockholm bakom fasaderna – en läcker bok som ”tittar in” i ett intressant urval av Stockholms spännande hus, såväl gamla som nya…

Hur ser det ut bakom Stockholms fasader? Var finns de spännande och orörda interiörerna? STOCKHOLM BAKOM FASADERNA bjuder in läsarna till 80 av huvudstadens mest intressanta ”rum”.

Från en osannolik affär för ”korta varor” på Södermalm till ett okänt tvårumsmuseum på Östermalm. Fyra miljöer: Riddarhuset, Östermalms saluhall, Drottningholmsteatern och Gustav III:s paviljong presenteras med storslagna panoramabilder (där de dubbelvikta sidorna kan ”fällas ut ur boken”)

Andra ”rum” som presenteras i boken är butiker, bibliotek, bad, teatrar, restauranger, kungligt, trappor och entréer, finrum, museer och slutligen några utvalda toaletter….

Den inbundna boken (linneklotband) i ganska stort format med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i mycket nära nyskick. Boken är rikligt illustrerad med fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 275/245 mm
Ryggbredd ca 12 mm
Vikt ca 755 gram
Sidantal 112
Författare Jörgen Persson
Fotografier Anders Rising
Förlag Svenska Turistföreningens förlag
Språk svenska
Utgivningsår 1991
ISBN 91-7156-074-2

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 632801196

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 18:33

Stockholm bakom fasaderna

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 970 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?