Beskrivning

Övriga spel|

En levande värld full av överraskningar, hemligheter och fara väntar i The Survivalists, en äventyrsfylld sandlåda för överlevnad i The Escapists-universum.

Utforska, bygg, skapa och till och med träna apor med upp till tre vänner i ett desperat försök att överleva. Har du vad som krävs för att vara en Survivalist?

En värld av äventyr och möjligheter

Ön lever! Ditt nyfunna hem kommer att förändras med dag/natt -cykler när du utforskar och avslöjar dess hemligheter. Jaga (eller jagas av!) Djur för mat och träffa de lokala invånarna, som inte nödvändigtvis är glada över att se dig. Få uppdrag från en mystisk främling eller hitta dem tvättade på stranden. Förbered dig på att vandra in i en procedurgenererad vildmark, med en mängd olika biomer, för ett äventyr som är unikt för varje spelare.

Bygg tillsammans, överlev tillsammans

Att hitta farorna med ölivet för mycket eller vill du bara dela din byggkunskap med vänner? Survivalisterna har täckt dig! Slutför gemensamma äventyr, skaffa byte, handla och slutligen överleva tillsammans och när du och upp till tre andra kastingar utforskar ett öparadis.

Apa ser apa gör!

Om du är i behov av en byggare, en timmerhuggare eller till och med en soldat, kan aporna på ön tämjas och tränas för att hjälpa dig med vardagliga uppgifter eller backa upp dig på räder till ett fanatiskt läger! Mimic System innebär att en mängd olika funktioner kan utföras av dina bananälskande vänner, med apahantering som blir nyckeln till att överleva öns utmaningar.

Bli slug

Hemligheten till överlevnad är att få ut det mesta av resurserna runt omkring dig. Oavsett om det är att slå ihop en primitiv yxa för att hugga ved eller blanda upp en uppfriskande fruktsmoothie för att hålla hungern i avsikt, kan du upptäcka recept och utöka dina alternativ för mat, föremål eller strukturer som skapar träd.

Löpa gatlopp

Letar du efter ett episkt svärd att hänga på din koja eller vill lägga slöseri mot inkräktande av fientliga? Det du söker kan vara i ett av de många templen som är utspridda på ön. Det är dock inte lätt att få händerna på bytet så alla blivande raiders kommer att behöva förbereda sig för sitt skattjaktkorståg.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektsnr 608151900

Visningar 395

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Survivalists Nintendo Switch

Pris

299 kr
Annonsen är avslutad

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 343 omdömen

Du kanske gillar någon av dessa?

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?