Beskrivning

Välkommen till den förhistoriska djungeln!

Joe & Mac Caveman Ninja T-Rex-utgåvan erbjuder en spännande tidsresa tillbaka till en värld av dinosaurier och neandertalare. Denna specialutgåva innehåller:

  • Joe & Mac Caveman Ninja - spelet
  • 2 klistermärken
  • 3D-nyckelring
  • Samlarkort

Upplev en tid då "Rock & Roll" verkligen handlade om stenar och "Fast food" var en middag du inte kunde fånga. I spelet tar spelarna rollen som de två grottgubbarna Joe & Mac, vars by har blivit attackerad av ett gäng neandertalare som kidnappat alla kvinnorna. Nu ligger det på Joe & Mac att rädda dem och kämpa sig genom en värld full av dödliga dinosaurier och köttätande växter i detta färgglada och actionfyllda plattformsspel.

HD-versionen av detta klassiska arkadspel har omdesignats helt med förbättrad grafik och gameplay för en ännu bättre spelupplevelse.

EN HELT NY DESIGN

Spelare kan njuta av en trogen remake av det ursprungliga arkadspelet, nu med uppdaterad grafik, ljud och förbättrad kontroll.

Alla nya lägen: Välj mellan det klassiska arkadläget (Remake) eller det utökade läget för en längre spelupplevelse.

Resa med en vän: Varför rädda byn ensam? Bjud in en vän och ta er an äventyret tillsammans.

Alla nya funktioner i de nya lägena: Förutom de klassiska lägena finns nu även ett träningsläge, ett bossrusläge, ett poängattackläge och ett speedrun-läge för de som vill utmana sig själva och spela snabbare än någonsin!

Med alla dessa nya funktioner är Joe & Mac Caveman Ninja T-Rex-utgåvan ett äventyr som är både utmanande, roligt och fullt av innehåll, allt framställt i en färgstark och udda spelvärld.

Objektnr 631360801

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:59

Joe & Mac Caveman Ninja T-Rex Edition - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

347 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 318 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?