Beskrivning

OUTDOORKARTAN Mälaren 1:50 000 , blad 25

Rek butikspris: 129 kr

Outdoorkartan är en serie topografiska friluftskartor om 28 kartblad med ett täckningsområde anpassat till vandringsleder i fjällen och populära friluftsområden i södra Sverige. Kartografin, materialet och tryckkvaliteten ger sammantaget mycket tydliga och lättlästa kartor idealiska för vandring, paddling och fjällturer.

Södra Sverige: Outdoorkartan för södra Sverige är en detaljerad karta med stigar, småvägar, sjöar, vattendrag, skog och marktyper i skala 1:50 000. Täckningsområdena är anpassade för vandring, paddling och skridskoåkning men passar också för svamputflykter, ridturer, fisketurer m.m.

Fjällen: I skala 1:75 000 täcks hela fjällkedjan, från Riksgränsen i norr till Sälen i söder, samt utvalda delar av norska fjällen. Den unika skalan över fjällen gör kartorna mycket lättlästa för fjällbesökaren. Specifik fjällinformation visar bland annat markerade sommar- och vinterleder, färdvägar lämpliga för skoteråkning, broar och vad, fjällstationer, raststugor, hjälptelefoner m.m. På blad 1−6 finns Kungsleden särskilt markerad samt uppgifter om distans och ungefärlig vandringstid för olika etapper.

Material:Outdoorkartan är tryckt på Polyart, ett syntetiskt papper som ger tydliga och lättlästa kartor. Den är helt vattentålig och klarar både vinterns och sommarens ibland utmanande väder i Sverige. Kartan är rivtålig och det mjuka materialet håller för många vikningar åt alla håll − den kan enkelt anpassas till fickan eller ett fodral.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599925473

Visningar 399

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

kartor, OUTDOORKARTAN Mälaren 1:50 000 , blad 25

Pris

119 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?