Beskrivning

Säljer min helt oanvända Ngenic Tune, köpt 2022-12-07.
Värmesystemet jag hade lade av innan jag hann installera den och mitt nya värmesystem har en egen styrning så är jag inte längre i behov utav denna.
Kvitto finns självklart.

Lite info om produkten nedan samt länk till produkten.

Den smarta termostaten Ngenic Tune är en extra hjärna till uppvärmningen av ditt hus. Ett självlärande system som hjälper dig spara energi och pengar - så att du kan göra annat.

Ngenic Tune består av tre vita dosor som tillsammans samlar in information om väder, inne- och utetemperatur, luftfuktighet och solljus. Därefter hjälper de till att optimera ditt värmesystem efter din valda temperatur – som du enkelt ställer in i vår app. Den finns både för iOS, Android och valfri webbläsare.

I appen kan du enkelt se och filtrera historisk data över husets uppvärmning – men också planera inför framtiden. Om du ska på semester kan du nämligen lägga in en planering i appen och låta Ngenic Tune spara energi åt dig medan du är borta. Vi ser då till att temperaturen är återställd efter dina önskemål när det är dags att komma hem igen.

https://ngenic.se/tune/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwmMayBhDuARIsAM9HM8fs8vSbr7vLmyr6rwhdZyRQods32rQA1_CczoKE_gyHxFm82Eun-CoaAkCsEALw_wcB

Objektnr 634 097 950

Visningar 221

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 10:52

Ngenic Tune (ingen månadsavgift)

Slutpris

|

2 625 kr

Auktionen är avslutad

lenne13 vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också