Beskrivning

Här har Du en helt fantastiskt glittrande guldpläterat hänge täckt med grade A kristaller. Hon kan röra på huvudet / kroppen .Så läcker i färg och form som passar på både kläder , halsband och väskor etc. Hon gnistrar hundra gånger mer i verkligheten:)

Själva hänget är ca 39 * 47 mm

<3--------<3--------<3--------<3--------<3

Hej vad härligt att Du tittar in i min lilla Butik :)

Här hittar Du massor av pärlor och andra saker som Du behöva när Du ska tillverka dina egna smycken .Hos mig får du en personlig och trevlig kontakt och Du kan alltid fråga om det är något Du undrar över .
Mina många kunder är supernöjda över den fina kvaliteten på alla mina pärlor .
I min butik så kostar frakten inte mer än 30 kronor oavsett hur mycket du handlar. Det enda undantaget är om du väljer spårbar frakt och om du vill ha spårbar frakt så kan du bara skriva till mig så fixar jag det.

Hoppas att Du njuter lika mycket som jag av att pyssla med vackra pärlor . Om Du är ute efter nåt särskilt så fråga gärna :)

En sak till som kan vara bra att veta är att det är oerhört svårt, för att inte säga omöjligt, att få till den exakta färgen, glittret på pärlorna och glansen på olika metaller men jag hoppas att Du ska bli glatt överraskad när Du får ditt paket :)

Ha en fin dag och glöm inte bort att njuta av livet en stund mitt ibland alla måsten =
Andrea

Objektnr 591126557

Visningar 190

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Superlyxig nyckelring/hänge. Mycket hög kvalite !!!

Pris

129 kr

Stoned-by-Andrea

Visby, Sverige

5.0

Stoned-by-Andrea

Verifierad

Toppsäljare

2 789 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?