Beskrivning

Monstera Adansonii albo variegata, rotad stickling med nytt blad på väg upp. Fin variegering.

Skickar med rötterna i mossa (med eller utan glas beroende på vad som blir bäst när den packas).

Ingen synlig ohyra. Karantän rekommenderas trots det alltid på nya växter.

Packar väl i hård kartong med stötdämpande, isolerande emballage runt växten och erbjuder heatpack men jag kan ej ta ansvar för köldskadade växter eller växter som tagit stryk av höga temperaturer.

Vid låga temperaturer kan jag skicka med heatpack 48h om så önskas för 25:-, skicka isåfall ett meddelande direkt efter vunnen auktion.

VIKTIGT! Läs nedan! Lagt bud innebär att du förstår och godkänner att paketet skickas på egen risk!
Paketet lämnas in på posten och hämtas på utlämningsställe. Postar enbart måndagar och tisdagar för att undvika att plantan blir liggande på posten över helgen. Skickas med Postnord som postpaket, spårbart 80:- (sedan 1/12-23) + 5:- för emballage. Jag tar inget ansvar för förseningar, om något händer med paketet (tex transportskador), om det försvinner i posthanteringen och tar inte heller något ansvar för skador uppkomna av kyla eller värme. Paketet är försäkrat via postnord men av erfarenhet vet jag att de inte är samarbetsvilliga att ersätta även när de totalt förstört paketet så det skickas helt på egen risk. Om paketet kommer fram skadat rekommenderar jag att noggrant fota paketet både innan och under uppackningen.

Betalning ska ske senast söndag kl 12:00.

Obs!
Då växter är levande ting kan de förändras under auktionens gång, blad kan falla av eller tillkomma, färger kan förändras något och stötskador kan uppkomma trots noggrann paketering. Vita partier är särskilt känsliga för stötskador och förändringar i luftfuktighet och bruna fläckar uppstår lätt.
Var medveten om detta när du lägger ett bud. Tänk på att bud är bindande och innebär att du godkänner villkoren! Buda inte om du inte kan genomföra köpet.
Läs gärna på om hur du bäst fortsätter att sköta din nya växt, jag ansvarar ej för hur den mår och utvecklas i dina händer. Det finns ingen garanti för hur variegerade växter utvecklar sig eller hur nästkommande blad ser ut.

Om du har någon fråga under pågående auktion får du gärna skriva!

Lycka till! :)

Objektnr 630304636

Visningar 155

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 20 apr 13:17

Monstera Adansonii albo variegata, stickling

Slutpris

|

151 kr

Auktionen är avslutad

gyllen83 vann auktionen

Spiritinthesky81

Tyresö, Sverige

5.0

Spiritinthesky81

Verifierad

Toppsäljare

192 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?