Beskrivning

Du budar på 3 st sticklingar av Epipremnum N'joy, så det blir en ordentlig planta. N'joy är en vackert variegerad Gullranka. De har fina vattenrötter som du kan se på bilderna & är redo att sättas i jord.

Jag väljer ut 3 st (förvänta er en mix av de större & mindre) & skickar en bild så du kan okeja valet innan jag skickar. Paket skickas endast mån & tis.
Kan samfrakta.

Spårbar frakt till ombud: Detta rekommenderas för att förhindra värmeshock i brevlådan under sommartider. Jag gör återbetalning eller ersätter växten om den inte klarat frakten, så länge ni hämtat ut den från ombud inom 2 dagar.

Ospårbart brevlåda frimärke: Billigare alternativ men utan garanti för växtens skick eller om posten slarvar bort paketet.

OBS: När du sätter vattenrotade sticklingar i jord vattna oftare. De behöver vänja sig sakta vid att torka ut.

Jag skickar aldrig något jag misstänker kan ha skadedjur på sig, men då vi har öppna fönster hemma kan jag inte sätta en garanti. Jag rekommenderar alltid rutinen jag själv gör med nya växter, vilket är att sätta de i karantän, borta från andra växter i några veckor samt tvätta av bladen noga med vatten eller såpvatten vid ankomst.

Objektnr 634 119 240

Visningar 104

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 20:28

3 st Epipremnum N'joy sticklingar

Slutpris

|

55 kr

Auktionen är avslutad

Horribilis vann auktionen

AmandaJepp

Klippan, Sverige

AmandaJepp

Verifierad

16 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också