Auktionen är avslutad

Middag lagad av Gustav "Jävligt Gott" Johansson för max 12 personer, #Rojava

 • Avslutad 24 nov 16:30
 • Vinnande bud 7 000 kr LillStru ()
 • Frakt Annat fraktsätt Fri frakt, Avhämtning
 • Säljare g_johansson (1) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Middag lagad av Gustav "Jävligt Gott" Johansson för max 12 personer, #Rojava

1 067 visningar
 • Slutpris 7 000 kr
 • Slutade 24 nov 16:30 Avslutad
 • Bud () 44 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: LillStru
 • Frakt
  Annat fraktsätt Fri frakt Säljaren erbjuder ett alternativt fraktsätt. Vänligen se objektsbeskrivningen för mer info.
  Avhämtning: Stockholm
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Till förmån för Stödgalan, Humanity For Change In Rojava auktionerar jag ut en middag med mig som kock och en föreläsning med mig till högstbjudande! Alla intäkter går oavkortat till insamlingen, läs mer om den och galan här nedanför!

OBS Detta är auktionen för middagen! Det finns en separat auktion för föreläsningen. OBS


--- Om Middagen ---


Det ni köper är en kväll med mig, Gustav "Jävligt Gott" Johansson som er hemmakock. Jag står för råvarorna och tar mig vart i Sverige ni må befinna er på egen bekostnad. Ni står för ev. alkohol och lokal. Middagen ni kan vara fritt antal personer upp till 12 personer och det är helt upp till er om ni vill hjälpa till att laga maten som en mindre matlagningskurs eller om ni vill att jag ska laga den åt er.

De här kvällarna brukar vara väldigt uppskattade och jag gör dem sällan nu förtiden förutom i liknande sammanhang, så detta är ett unikt tillfälle att få hem en av Sveriges främsta vegokockar till ert kök!

Auktionen avgörs 16.30 på söndag 24:e november under stödgalan!

--- Om Humanity For Change in Rojava och Insamlingen ---


Facebookevent där ni kan köpa biljetter till galan (där bland annat Zara Larsson och Benjamin Ingrosso kommer att uppträda)
https://www.facebook.com/events/401171130765640/?active_tab=about

"Bomberna faller återigen över Syrien - denna gång i Rojava (nordöstra Syrien). Den 24 november 2019 anordnas en akut stödgala, Humanity For Change In Rojava - Syria, till stöd för de hundratusentals civila kurder, assyrier/syrianer, araber och yezidier som tvingats på flykt undan den turkiska statens militäroffensiv i Rojava.

FNs samarbetsorgan för nödhjälp, OCHA, varnar för att antalet flyktingar kan stiga till uppemot 400 000 människor inom kort. Situationen är idag akut, hjälporganisationen Läkare utan gränser meddelade den 14 oktober 2019 att de tvingats att evakuera all sin internationella personal i området på grund av bristen på säkerhet. De humanitära behoven är just nu större än någonsin tidigare, situationen förvärras även dagligen av att vintern närmar sig. Resurserna och hjälpen på plats räcker inte till. Det akuta behovet av rent vatten, sjukvård , mat och skydd är stort.

Med Svenska Röda Korset som förmånstagare, i samverkan med Internationella Röda Korset och Röda Halvmånens Federation samt deras lokala partners som finns på plats i nordöstra Syrien och även i dialog med Kurdiska Röda Solen, kommer intäkterna att gå till att förse civila i nordöstra Syrien med rent vatten, sjukvård och annat typ av stöd som behövs.

Enligt Amnesty International är situationen i nordöstra Syrien mycket allvarlig. Amnesty Internationals generalsekreterare, Kumi Naidoo, uttalade den 19 oktober 2019, följande:

"Den turkiska militära offensiven i nordöstra Syrien har fullständigt ödelagt den syriska civilbefolkningens liv. De har ännu en gång tvingast fly sina hem, och de lever i ständig skräck för urskillningslösa bombningar, borföranden och utomrättsliga avrättningar. Den turkiska militären och deras allierade har visat upp en fullständig brist på respekt för civila liv. De har attackerat bostadsområden och där dödat och skadat civila."

Stödgalan, Humanity For Change In Rojava - Syria, kommer att äga rum den 24 november, kl. 15.00, på Norra Bantorget i Stockholm City Conference Centre. Ett stort tack riktas till stödgalans generösa samarbetspartners, City Conference Center i Stockholm, Folkets hus & Parker och Hoss Agency vars hjälp möjliggjort att galan kan bli av."

För mer information: https://www.facebook.com/events/401171130765640/?active_tab=about

;