Auktionen är avslutad

Ekipage #2 Ohyresvärdar, Mini-Cortègen 2020

1 985 visningar
 • Slutpris 2 000 kr
 • Slutade 17 maj 11:00 Avslutad
 • Bud () 84 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: derSudd
 • Frakt
  Avhämtning: Göteborg Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Andra år än 2020 så har Cortègens tjusiga ekipage traditionsenligt rullat ut på Göteborgs gator och då nalkas det vår. I år på grund av omständigheterna så kunde en traditionsenlig Cortège inte genomföras. Istället gjordes en Cortège i mini-format, och de små lastbilarna ställdes ut på kända ställen i Göteborg. Det gjordes tolv ekipage, som hade varit med i det vanliga tåget, som visar olika nyheter som hänt under året på ett humoristiskt sätt. Nu auktioneras sju av dessa små ekipage ut. Vi skänker hela vinsten till Radiohjälpens insamling till riskgrupper i pandemin, se insamlingen på https://www.radiohjalpen.se/nyheter/insamling-coronapandemin. Få dig en fin Göteborgsklenod och stöd kampen mot Corona.

Ekipaget är i skala 1:32. Lastbilarna är gjorda av trä, storlek 25,5x8,5x20 cm, med modellfigurer, skulpturer och detaljer i målad lera, plast och trä.

Om ekipaget:
Studentbostäder blir dyrare och dyrare samtidigt som bostadsbristen blir större. Detta har lett till att hyran på många bostäder har blivit allt för hög för en student och tar upp mestadels av CSN. Långa köer och höga hyror leder också till mycket dyra andrahandslägenheter där ett litet rum kan kosta mycket mer än en egen lägenhet som är större. Studenter blir ofta tvingade att bo och betala för det de får tag på för att få tak över huvudet.

Om avhämtning:
Ekipagen hämtas på Sven Hultins Gata 8 i Göteborg, undantag kan göras för utkörning i Göteborgsområdet. Kontakta i så fall säljaren efter auktionens slut!