Auktionen är avslutad

Ekipage #5 Area 51, Mini-Cortègen 2020

1 498 visningar
 • Slutpris 3 070 kr
 • Slutade 17 maj 11:00 Avslutad
 • Bud () 86 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: Maggiore
 • Frakt
  Avhämtning: Göteborg Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Andra år än 2020 så har Cortègens tjusiga ekipage traditionsenligt rullat ut på Göteborgs gator och då nalkas det vår. I år på grund av omständigheterna så kunde en traditionsenlig Cortège inte genomföras. Istället gjordes en Cortège i mini-format, och de små lastbilarna ställdes ut på kända ställen i Göteborg. Det gjordes tolv ekipage, som hade varit med i det vanliga tåget, som visar olika nyheter som hänt under året på ett humoristiskt sätt. Nu auktioneras sju av dessa små ekipage ut. Vi skänker hela vinsten till Radiohjälpens insamling till riskgrupper i pandemin, se insamlingen på https://www.radiohjalpen.se/nyheter/insamling-coronapandemin. Få dig en fin Göteborgsklenod och stöd kampen mot Corona.

Ekipaget är i skala 1:22,5. Lastbilarna är gjorda av trä, storlek 36,5x12,5x18 cm, med modellfigurer, skulpturer och detaljer i målad lera, plast och trä.

Om ekipaget:
Area 51 är ett område i USA där den topphemliga amerikanska flygbasen är belägen. Ingen vet riktigt säkert vad det är som pågår där och många olika konspirationsteorier finns där största temat kretsar kring UFO-verksamhet. Under det gångna året var det meningen att det skulle bli en stormning för att se vad som döljer sig på platsen. Stormningen misslyckades dock när endast några få personer dök upp av de 2 miljoner som hade klickat i evenemanget på Facebook att de skulle komma dit.

Om avhämtning:
Ekipagen hämtas på Sven Hultins Gata 8 i Göteborg, undantag kan göras för utkörning i Göteborgsområdet. Kontakta i så fall säljaren efter auktionens slut!