Beskrivning

Nu har du chansen att vinna en unik matlagningskväll som leds av stjärnkocken Jonas Lagerström. Kanske har du följt honom i Kockarnas kamp under hösten där han kammade hem vinsten? Till vardags driver han Michelin-restaurangen Etoile i Stockholm.

Detta unika event äger rum hemma i ditt kök med valfritt sällskap upp till fem personer.

Jonas väljer ut kvällens meny utifrån era personliga önskemål och preferenser. MatHem kör hem alla högklassiga ingredienser* direkt till din dörr**. Dessutom medföljer köksutrustning och bordsdekorationer i linje med kvällens tema (till ett värde av cirka 2000 kr i samarbete med Clas Ohlson).

När det är dags för eventet kopplar ni upp er på avtalad länk där Jonas också är med och leder er genom kvällen. Han visar, tipsar, ger instruktioner och svarar på era frågor. Om ni önskar skjuta fram eventet till post covid-19 för att kunna genomföra matlagningen live i MatHems provlagningskök i centrala Stockholm är det givetvis möjligt.

Passa på att ge ditt stöd genom Musikhjälpen 2020 samtidigt som du får ta del av en alldeles unik cookalong!

* Alkoholhaltig dryck ingår ej

** Du måste bo i ett område MatHem levererar till för att tävla. Ta reda på om vi levererar till ditt postnummer här: https://www.mathem.se/hemleverans

Objektsnr 435340704

Visningar 6 439

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 20 dec 19:14

Cookalong med Jonas Lagerström

Slutpris

|

19 000 kr

Auktionen är avslutad

nicki88 vann auktionen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?