Beskrivning

Svensk eller nordisk utgåva. Normalt bruksskick på fodral, någon enstaka hairline och smutsfläck kan förekomma på skiva. Testat kanske 10-20min i pc. Se bilder för skick,fråga gärna efter fler bilder.

• Inspelningsår / Utgivningsår - 1967 / 2007
• Genre - Thriller
• Regionskod - Region 2 / PAL Europa
• Åldersgräns - Rek Från 15 År
• Talande Språk - Svenska
• Undertext - Ingen
• Speltid - Ca 1tim 36min

Arne Mattsons gastkramande thriller om ett bestialiskt kvinnomord ombord på ett tåg fyllt av liderliga och supande passagerare. Manus av författarna bakom Martin Beck-deckarna!

Mats är på rymmen från sinnessjukhuset och har förföljt sin ex-flickvän Lena ombord på ett tåg. På tåget finns även en s/m-törstande direktör, en förstaklassvagn full av märkliga figurer som flirtar, krökar och har sex, samt en okänd person i bland, svart rock som kastar en kvinna av tåget. Nu hotas även Lenas liv. Vem är mördaren? Kan han stoppas i tid?
Heinz Hopf spelar den homosexuelle narkomanen och tågpassageraren Gregor, som också är filmens berättare.
Manuset skrevs av Arne Mattsson, tillsammans med författarna till Beck-romanerna, Maj Sjöwall och Per Wahlöö. Filmen bygger på verklighetsunderlag. Det gick rykten om en tågmördare i Sverige under 50- och 60-talen. Många passagerare hade mystiskt trillat ut genom vagnsdörrar. Sannolikt bidrog dörrlåsens dåvarande konstruktion till de flesta av dessa olyckor…

Objektsnr 629946511

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 19:02

Mördaren - En Helt Vanlig Person *Alan Edwall* - DVD

Pris

59 kr

SpelochMer

Tyresö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

266 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?