Beskrivning

Säljer en MCB 1200 champion

Släng elcykeln eller SL kortet nu när vårsolen börjat titta fram! Kör i stället något som väcker ett leende på dina läppar och gör den där ofantliga mängd tid vi lägger på gråa och trista transportmedel varje dag något roligare! Tro mig det är guld värt.

Mopeden är i ett mycket fint oskruvat originalskick. Den startar enkelt och går mycket bra, utan några konstigheter. Allt elektriskt såsom framljus, bakljus, hel/halv ljus samt tuta funkar självklart.

MCB champion 1200 för tankarna till en Crescent compact, men champion skiljer sig b.la. med en italiensk automatväxlad morini franco gyromat motor vilket gör mopeden väldigt enkel och rolig att köra. Som högst puttrar den på i 30 km/h men den har ett väldigt bra drag, så du kommer inte vara sist i väg från rödljuset;)

Då detta är en liten och behändig klass 2 moped, passar den utmärkt för stadstrafik och pendling. Med denna moped får man parkera vart man vill (som med cykel), köra på cykelbanor, köra i kollektivkörfält samt finner sig alltid med ett glatt leende på sitt ansikte!

Alltså det solklara pendlingsalternativet för dig med lite stil, eller en perfekt moped för sommarens alla utflykter!

Objektsnr 627203240

Visningar 1 707

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 20:54

Monark crescent continental 1200

Pris

10 900 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?