Beskrivning

FYRA FRANS- OCH BRYNSERUM (Tot värde ca 1292 kr). Inget är öppnat så bild nr 2, 3, 5 6 och 7 är lånade från internet.

•RAPIDLASH DAILY CONDITIONER (4ml ord pris 379kr). RapidShield® balsam för ögonfransar ger ett utmärkt dagligt skydd för dina fransar. Den kan användas på rena fransar som balsam eller under mascara som en primer för att bygga volym. Du kan när som helst lägga lager med RapidShield® som hjälper till att ge en djärv definition och få ögonfransarna att glänsa med het lyster och glans. 96% upplevde förbättring av ögonfransarnas utseende och tillstånd på bara 2 veckor! * RapidShield® formula med Hexatein® 3 Complex innehåller en blandning av sex otroligt effektiva ingredienser: Natriumhyaluronat, silkesaminosyror, biotin, panthenol, äppelfruktceller och pumpafröextrakt som hjälper till att återfukta, vårda och igen ge ett ungdomligt utseende hos fransarna. Dessa effektiva ingredienser hjälper till att genomhydrera fransarna, försegla fukt och skydda dem mot elementen. *Konsumentstudie av 52 personer under 14 dagar.
Applicera dagligen efter behov med hjälp av appliceringspenseln, utformad för att underlätta smidig och exakt applicering.

•SESDERMA SESLASH Lash & Eyebrow Activating Serum Intensive booster (5 ml, ord pris ca 369kr).
Förhindrar fransar från håravfall Innehåller tillväxtfaktorer och användbara extrakt av Morus Alba och Rödklöver och peptider som förlänger ögonfransarnas naturliga tillväxtcykel och verkar regenererande av skadade. Har fuktgivande och närande egenskaper.
Hyaluronsyra återfuktar och ger ny elasticitet till fransarna.
Jojobaolja och Panthenol ger näring, skyddar samt ska göra fransar (och ögonbryn) längre och tjockare.

•GOSH Serum The Secret Of Longer Lashes 6ml ord pris ca 369kr.
Growth Serum innehåller aktiv SymPeptide® XLash som stimulerar ögonfranstillväxten och ger synligt längre och fylligare fransar. Ger en dokumenterad och synlig effekt efter två veckors användning. Applicera serumet från den inre till den yttre delen av den övre fransraden, så nära rötterna som möjligt.
Den tunna pennan gör applikationen enkel. Serumet kan appliceras på kvällen innan du lägger dig eller på dagen under en mascara.

•EYE CANDY PROFESSIONAL XLR8 PEPTIDE GEL SERUM FO R LASHRS & BROWS 9ml, ord pris ca 175kr. Serum för ägonfransar och ögonbryn. Ger volym och längd till dina ögonfransar och ögonbryn. Med några väl utvalda ingredienser är detta effektiva serum utvecklat för att få dina fransar och bryn att verka längre och fylligare. Applicera serumet en gång om dagen för fylligare och längre fransar.

Kolla även våra andra auktioner! Kommer fler snart då vi ska renovera badum och flytta så säljer många saker billigt.

Vi skickar varan så snart som möjligt efter betalning. För oss är det viktigt att en ev dialog har en vänlig ton. Fråga om Du undrar något! Det går bra att avvakta med betalning. Har ingen regel om att betalning måste ske inom tre dagar el liknande.

Hoppas Du hittar något på vår sida. Varmt välkommen att lägga bud!

Objektnr 633722825

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 16:01

FYRA FRANS- OCH BRYNSERUM: RAPIDLASH, SESDERMA, GOSH, EYE CANDY. Nypris 1292:-

Utropspris

|0 Bud

269 kr

Auktionen avslutades utan bud

uffe300

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

519 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer för dig