COS.

COS.

|Samfrakt 3 dagar

Om

Gotland | Reg. January 2007

Hej. Jag Roger Bergvall kommer att byta sida från och med idag den 7e maj. Jag hoppas alla min följare och köpare vill följa med till mitt nya konto, "Basrogas". Det är bara att söka på Basrogas, så hittar du mig där. Detta konto överlåts från och med den 14e maj till "cos", som du kan läsa mer om härunder. Så, häng med mig till Basrogas. Tack på förhand, vi se//Roger

Om C.O.S. ideel förening.

Visioner och mål med projektet.
Vår målsättning är att hjälpa 8 till 10 föräldralösa gatubarn till ett tryggt och kärleksfullt liv. Vi vill ge barnen en möjlighet att få växa upp i en familjär anda som skall ligga till grund för en god och trygg framtid. Barnen skall ges möjlighet till utbildning och fostran där humanitära hjälpinsatser till andra behövande skall vara en del av vardagen.
Arbetet med barnen ska göras av kärleksfulla Filippinska föräldrar.
Vi vill att alla som vill engagera sig i projektet ska kunna besöka barnhemmet och få vara delaktiga i verksamheten. Praktikanter och volontärer samt andra intresserade skall vara välkomna att besöka och ta del av livet på barnhemmet.

Historik
Föreningen startades av grundaren Kenneth Bergstedt som besökte Filippinerna första gången 2006. De starka intrycken följde med hem till Sverige där han började från noll med att samla in returburkar. Målet var att skapa ett hem för gatubarnen i Filippinerna. Engagemanget berörde människor som kom i kontakt med projektet och flera andra eldsjälar anslöt till arbetet. En ideell organisation bildades.

För mer Info, se hemsidan.