Om

Brandbergen | Reg. January 2017

Hej!
Jag heter David och bor i södra Stockholm.
Jag försöker alltid att funktions-testa och beskriva objektet enligt bästa förmåga. Är det någonting jag känner mig osäker på/om ang. funktion, eller inte vet, så skriver jag det i annonsen.
Ambitionen är att sända objektet följande vardag. Men som allt annat i livet kan någonting oförutsett inträffa, så för säkerhets skull reserverar jag mig för att objektet sänds inom följande 1-5 vardagar.
Bud är bindande, bjud endast om du har för avsikt att slutföra affären. Varan bör vara betald inom 24h från avslut. Behöver du längre betalningsfrist bör du fråga innan du lägger ditt bud. Har du goda omdömen som köpare, så är det oftast inga problem.

Jag erbjuder som regel frakt med Schenker eller avhämtning i Södra Stockholm (Farsta).
Mindre lätta objekt skickas lättast som vanlig postförsändelse (på köparens risk), dock är jag inte super-förtjust i Postnords prissättningsmodeller och kundvård.

Om det är någonting du som köpare inte anser dig nöjd med efter affären, snälla kontakta mig utan dröjsmål och innan du lägger ett negativt omdöme, så jag får en möjlighet att korrigera felet. Om objektet blivit skadad under frakten med Schenker, kontakta mig omedelbart. Jag svarar i telefon om jag har möjlighet, annars skicka ett sms så ringer jag upp. Jag lyssnar sällan av min telefonsvarare. Lättast når du mig via telefon mellan
12.00-22.30. Efter 22.30 går det bra med sms, även nattetid.

Jag lägger ner mycket tid på att paketera objekten enligt bästa förmåga. Jag återanvänder gärna emballage för ekonomins och miljöns skull. i de fall det inte går använder jag nya paket och emballage.

Om du som köpare inte har några frågor eller särskilda önskemål, så förlitar jag mig på Traderas vinst-mail. Förutsatt att jag erhållit betalning så skickar jag alltid din vara snarast utan att du behöver påminna mig, men givetvis är du välkommen att kontakta mig om du vill.

Min förhoppning är att alla parter ska känna sig nöjda efter en avslutad affär.
Frågor om mina objekt kan ställas via Tradera-meddelande.

Vänliga Hälsningar
David