DSASeatFactory

DSASeatFactory

Om

Företag

Lidingö | Reg. December 2022

Längtar du tillbaka till känslan och lukten av att ha en ny bil? Har din bilklädsel gått sönder, spruckit i sömmarna, blivit smutsigt eller ser allmänt sunkig ut? Då har vi en kostnadseffektiv och hållbar lösning för dig som hjälper till att återskapa nybilskänslan!

DSA Seat Factory har nöjet att presentera en ny produkt på den svenska marknaden - skräddarsydda bilklädslar med överlägsen kvalitet och passform som är formsydda efter fabrikens originalmått.

Företaget har 20 års erfarenhet av att tillverka ersättningsklädslar på den amerikanska marknaden och öppnar nu portarna för svenska bilägare.

Våra ersättningsklädslar tillverkas på vår egen fabrik i Texas, USA, efter originalmönster. Alla klädslar testas därefter individuellt för att säkerställa 100% korrekt passform och färg. Ersättningsklädslarna installeras med fördel på bilverkstad. Våra produkter är alltså inte att jämföra med extraklädslar, sätesskydd eller andra liknande produkter som finns på marknaden. Dessutom är detta ett miljövänligt och hållbart alternativ!

Stor vikt läggs på kvalitetskontroll och vi strävar efter 100% kundnöjdhet. Detta har gjort att vi i USA vuxit till en av de största producenterna av måttsydda ersättningsklädslar. Materialet köps in från tillverkare runt om i världen för att få så hög kvalitet som möjligt till bästa pris. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp skulle du mot förmodan inte bli helt nöjd! Alla våra produkter har ett års garanti.

Vi har över 2 000 klädselmallar som passar både personbil och transportbil.