Beredskapsboden

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Tomelilla | Reg. November 2002

Huvudsakligen svenskt militärt överskott (sedan 1994).
2024-03-16
Vi försöker hela tiden att hålla annonserna uppdaterade men det kan trots det i undantagsfall hända att varan som annonserats sålts på annan plattform utan att vi hunnit ta bort den från Tradera.
Paket som , vad vi tror, inte ryms i postlåda skickar vi företrädesvis med DHL eller Schenker. Då kan de inte bli stulna.

Butiksinformation och köpvillkor

VÄLKOMMEN till Beredskapsbodens butik på Tradera ! Under åren 1994-2008 sålde vi militärt överskott i vår butik, Beredskapsboden, i Eksjö samt tillfälligt på olika platser i Sverige. Sedan 2002 har vi sålt på Tradera. Vårt juridiska namn är Beredskapsboden AB. Butiksnamnet är Beredskapsboden. Vi säljer huvudsakligen militärt överskott men även andra artiklar kan komma i fråga. Militärt överskott har ofta lagrats under lång tid i olika miljöer och en viss "förrådslukt" är något som kan förekomma.. Vanligen försvinner den efter någon tids vädring eller efter några tvättar. Var också medveten om att olika nyanser samt något olika utförande av samma produkt kan förekomma. Enligt traderas villkor för butiken markeras samtliga varor som begagnade även om de är oanvända. I produktbeskrivningen anges skick - det är detta som gäller Vi är registrerade för moms SE556601836101 och är godkända för F-skatt. Vi skickar normalt tisdagar och fredagar. Betalade köp fredag-måndag skickar vi på tisdag. Betalda köp tisdag till torsdag skickar vi på fredag

Du har alltid 14 dagars retur/bytesrätt men du betalar returfrakten själv såvida inte vi gjort fel. Att vi följer konsumentköplagen är en självklarhet: Du som konsument (gäller ej företag) har rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att du skall kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat skick inom 30 dagar från mottagandet.. Vid nyttjandet av ångerrätten är det du som står för returkostnaden. Om du vill utnyttja ångerrätten ber vi dig kontakta oss innan du återsänder varan. OBS OBS ! Att inte hämta ut ditt paket räknas inte som ångerrätt. Om paketet returneras till oss pga att du inte hämtat ut det får du betala fraktkostnaden fram och åter samt en expeditionskostnad om 150:- för att täcka vära extrakostnader. Betalar gör du med kort, PayPal, Swish eller Paynova (faktura/delbetalning)

Kontakt

Kontakta oss helst via e-post.tra@beredskapsboden.se Adressen är: Beredskapsboden AB, Bråkmakargatan 1 E, 271 55. Ystad