LandrinsBilAB

Om butiken

Sundsvall | Reg. April 2017

Butiksinformation och köpvillkor

Rylander Bil är auktoriserad återförsäljare av Mercedes-Benz Säkerheten, tryggheten och kunskap är ledorden i allt från försäljning, verkstad, reservdelar och kundmottagning. På Rylander Bil ser vi till att ditt bilägande blir tryggt och säkert. Vår kunskap och servicenivå är hög och motsvarar till fullo Mercedes vision såväl på verkstad som bilförsäljning. Vi som arbetar på Rylander Bil har lång erfarenhet och stort kunnande. Personlig omtanke och kundnöjdhet är viktiga egenskaper för oss i en långsiktig relation med våra kunder. Företaget är kreditvärderat AAA av Bisnode Detta innebär att du ska känna dig extra trygg när du gör affär med Rylander Bil. Du som kund ska veta att vi är ett stabilt företag med nöjda kunder och att vi arbetar med bra leverantörer.

Betalningsinformation: Swish: 123 379 59 60 Bankgiro: 749-5518 Inga varor skickas förrns vi har bekräftat betalning hos oss, kvitto följer alltid med din produkt. Betalning skall ske inom 10 dagar från att med att aktionen är avslutad och finnas på konto annars anmäls utebliven betalning.

Kontakt

Rylander Bil AB har öppet mellan 7-17 Måndag till Fredag helgfria vardagar. Kontaktperson till tradera butiken på Rylander bil är Fredrik Swenson 060-14 00 27 fredrik.swenson@rylanderbil.se Betalningsinformation: Swish: 123 379 59 60 Bankgiro: 749-5518 Inga varor skickas förrns vi har bekräftat betalning hos oss, kvitto följer alltid med din produkt.