rare

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Nödinge | Reg. September 2016

KÖPVILLKOR
VIKTIG
: Hej! Under Sportlov, Påsklov, Jullov i Västra Götaland samt mellan 15 juni - 10 augusti skickar jag inget oavsett leveransvillkoren finns på mina annonser. För att jag kan skicka varan du köpte av mig måste din inbetalning synas i mitt konto 2 dagar innan de ovan nämnda tidsperioder börjar. Kan du inte vänta och har bråttom vänligen vänder du dig till en annan säljare. Det är viktigt att du respekterar detta och antingen inte köper från mig under den ovan angiven tid eller helt enkelt inte förväntar leverans eller svar till dina meddelanden förrän 10 augusti. Samma regler gäller även för allmänna frågor för någon annons/vara.
Leveransen skickas till adressen du har registrerad på Tradera vid beställning, alternativt till det närmaste ombudet som fraktbokningssystemet visar per automat baserat på din adress som du angav på Tradera innan/vid köp.
Vid retur betalar du frakten och övriga kostnader som förekommer i samband med retur. När din vara returneras meddelar jag det till dig snarast jag hinner, men vid uteblivet svar, utebliven ny fraktbetalning 7 kalenderdagar efter att jag meddelade/ informerade dig tillfaller varan till mig och återbetalning/ersättning är förbrukad.
Jag säljer som privat varför inte kan bjuda ångerrätt, öppet köp. Men ifall skulle du inte vara nöjd med varan kan jag hjälpa dig att återköpa varan förutsätt den är i oförändrat skick, då du själv står för samtliga frakter.
Tack för din förståelse!

40 krKöp nu