REFURBEE

Om butiken

Malmö | Reg. December 2021

Refurbee – Grön elektronik - Nu på Tradera!

Vi ger nytt liv åt använd elektronik

Teamet bakom Refurbee har över 10 års erfarenhet av service, reparation och försäljning av konsumentelektronik i Danmark och Sverige, till över 500.000 kunder!

Teamet kommer från olika områden inom elektronikbranschen och har jobbat för, och även drivit, flera av de marknadsledande bolagen inom återanvänd elektronik och reparations-service. Refurbee är deras vision av vad den perfekta begagnatmarknaden för elektronik borde vara – med fokus på miljö, service och konkurrenskraftiga priser.

Refurbees vision

Refurbees mål är enkelt, att reparera och sälja faktiskt grön elektronik, med fantastiska villkor som gör att du som kund kan vara trygg och säker i ditt köp!

Hos Refurbee får du alltid:

2 års Garanti

14 dagars öppet köp

Fri frakt

Det ska kännas tryggt och smidigt att beställa från oss. Dessutom är frakten miljökompenserad, så du slipper klimatångesten.

OBS! Fri frakt och öppetköp gäller ej för våra auktioner.

Hållbarhet i fokus

Refurbees strategi grundar sig i att förlänga livslängden av elektroniska produkter så att de får ett andra, tredje, och fjärde liv i stället för att hamna på soptippen onödigt tidigt.

Vi gör detta genom att reparera söndrig elektronik, samt återanvända felfria reservdelar från defekta enheter. Vi använder sedan dessa i våra begagnade enheter, som vi säljer i vår webbshop och i våra butiker. Alltså, i stället för att dessa enheter skulle hamna på hög i ett utsatt land ser vi till att de tas omhand och restaureras på plats, här i Skandinavien, under rätt förutsättningar.

79 krKöp nu