pimhusse
Hej igen Traderare !
Jag har inte riktigt orkat med er under en längre tid p.g,a.sjukdom och ledsnad, bl. a. fyra hjärtstopp, tre hjärtinfarkter, flertal operationer samt hustruns död efter kort sjukdom, allt under några år, det tog alltför hårt på den gamle!
Börjar nu få tillbaka både ork och livslust tack vare familj, vänner, dialyspersonalen Ril så nu kan det bli "hårdkörning" på "Tradddis", det finns mycket kvar i "ekorreboet"!

Min tanke har länge varit att bl.a. de unika Eskilstunaknivar jag lyckats få ihop och som t.o.m. Museet i Eskilstuna saknar skulle få hamna där.

Har nu tänkt om, de får gå ut på Tradera till er trogna knivsamlare p.g.a. Museets tröga inställning att det ska vara flera år mellan knivutställningarna där, ingen permanent? Det skulle ju vara det bästa för oss, även för internationella knivsamlare en permanentutställning med endast en kniv av varje tillverkare de har i Museets ägo, nog vore det bättre än att bara ha dem ligga magasinerade? Gubben blev tjurig efter tel.kontakt.

Jag tänker komma ut med Veckans "pimhusserysare" framöver då får ni vara på tårna ta fram det stora "lädret" för då kommer det unika ut, det som det varit alldeles för dåligt med under alldeles för lång tid på Tradera!

Du har väl vår knivbibel? KNIVAR FRÅN ESKILSTUNA !
Lycka till!
Hasse
pimhusse.se

e