Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Bokus rabattkod

   Här finner du alla Bokus kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Är du student? Dra nytta av 5% Bokus rabattkod som student när du handlar litteratur

   Visa koden

   Handla med fri frakt hos Bokus

   Visa rabatten

   Handla 3 pockets för 139 kr hos Bokus

   Visa rabatten

   Fynda nya spännande böcker för upp till 52% billigare hos Bokus

   Visa rabatten

   60 kr rabatt på Alex Schulmans populära bok "Bränn alla mina brev"

   Visa rabatten

   Nu får du Topp 10-reseguider för endast 95 kr

   Visa rabatten

   Bokus fyndhörna - Spara upp till 85%

   Utgår idag
   Visa rabatten
   (1 av 1)
   50krRabattkod

   Bokus rabattkod på 50 kr var en hit

   Det är inte ofta bokhandlare har rabattkoder ute, inte heller så ofta du får en Bokus rabattkod med 50 kr på hela sortimentet. Detta hände dock på Bokus och det blev en väl använd rabattkod bland våra användare. Rabattkoden kunde nyttjas på hela sortimentet och sparade kunderna pengar på sitt köp.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   10% rabatt på ALLT just nu med Bokus rabattkod
   Visa koden
   Handla för 10% billigare med Bokus rabattkod
   Visa koden
   Få 10% extra rabatt på reaprodukter med Bokus kampanjkod
   Visa koden
   Fynda barnböcker lagom till jul - endast idag 10% rabatt med Bokus rabattkod
   Visa koden
   Fynda julpockets - nu 2 för 99 kr
   Visa rabatten

   Bra information om Bokus

   Studentrabatt

   Som student har du flertal förmåner hos Bokus. Du kan köpa och sälja kurslitteratur begagnat. Med Mecenat eller Studentkortet kan du utnyttja en Bokus rabattkod för dig som student på 5% rabatt. Följ Bokus på Facebook och du hittar fler rabatter. Missa inte att även som Bokus Medmera-kund får du extra rabatter eller en Bokus kampanjkod på utvald litteratur.

   Fri frakt

   Oavsett vad du beställer eller hur många artiklar du beställer, så bjuder Bokus alltid på fri frakt. Det är något som uppskattas väldigt mycket från kunderna. Då blir din order levererad inom 3 arbetsdagar. Som kund hos Bokus går det även att skicka paket utomlands utan någon extra kostnad. Dock levererar de för tillfället inte till Danmark, Frankrike eller USA.

   Mina sidor

   Genom att skapa ett användarkonto på Bokus aktiverar du även funktionen Mina Sidor. Här hittar du dina beställningar, orderhistorik, tillgodo och fakturor. Du kan även se de böcker som du bevakar eller har sparat som favoriter samt vilka nyhetsbrev du prenumererar på. Genom att göra böcker till favoriter kan du exempelvis övervaka deras pris och köpa dem när priset är som lägst.

   Retur

   Du har möjlighet att skicka hela eller delar av din beställning i retur inom 14 dagar. Återbetalning sker då så snart som returen och din order har kopplats samman. Returfrakten står du själv för. Om du har ett användarkonto och ångrar ditt köp inom kort tid efter din beställning och innan den skickats kan du avbeställa din order under Mina sidor.

   Expressleverans

   Bokus snabbaste leverans heter Snabb frakt och tar 1-2 dagar. Har du beställt ett mindre paket så levereras paketet hem till dig och lämnas i brevlådan. På detta sätt kan du spara tid genom att slippa hämta ut det på ditt postombud. Om paketet inte får plats i brevlådan lämnas det till ett ombud och en avisering skickas ut. Större paket levereras direkt till ombud nästkommande vardag.

   Spåra order

   Om du beställer genom ditt användarkonto kan du följa ditt paket via Mina sidor. Om du istället beställer utan användarkonto får du en spårningslänk i det leveransbesked som skickas till din mejl när din beställning är på väg. Med Postnord kan du spåra paketet tills det anländer till Postnords sorteringsterminal och med Schenker eller Bring som leverantör kan du spåra ditt paket ända fram till din dörr.

   Prisvärda barnböcker

   Bokus utbud av böcker erbjuder något för alla dina små bokmalar. Här finner du böcker i alla genrer, passande för alla åldrar och alltid till bra priser. Det är även möjligt att sortera böckerna efter lägsta pris, då kan välja och vraka bland de absolut billigaste barnböckerna som Bokus har. I topplistan finner du böckerna som kunderna själva tycker är mest prisvärda. Där ser du även vilka barnböcker som sålde bäst den föregående veckan.

   Bokus Dito

   Dito är Bokus eget helhetskoncept för e-böcker och digitala ljudböcker. Dito är en e-bokshandel med fler än 1 000 000 svenska och engelska titlar. Dito har även en egen app som går att använda både via läsplattor och smartphones. Du köper dina e-böcker direkt till din platta eller telefon.
   Två enkla sätt att spara hos Bokus och Dito är att:
   1. Kolla in rean hos Dito.
   2. Skriva upp dig för nyhetsbrevet som ger dig information om kampanjnyheter och rabatter

   En billig ljudbok är inte bara snäll mot plånboken utan även ryggen då du slipper släppa runt på mängder av böcker. Med ljudböcker får du också mer frihet, tänk till exempel på att du kan lyssna på en ljudbok när du kör bil eller är hemma och gör vardagssysslor.
   0
   Visa merVisa färre
   16
   personer har besökt sidan idag
   10
   personer har sparat hos Bokus idag
   5%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Betygsätt

   Genomsnittsbetyget är 5.00 av 1 besökare.

   Så hittar du rabatter hos Bokus

   Behöver du läsinspiration och vill köpa de billigaste böckerna? Bokus gör det enkelt för dig att hitta det lägsta priset på böcker på nätet. De du behöver göra är att:
   • Välj först den genre du vill läsa inne på Bokus hemsida. Där finns ett stort urval av böcker för alla typer.
   • Du kommer sedan se att alla böcker med reducerat pris är markerade med ett rosa spar-märke. Nu kan du enkelt och tydligt se vilka böcker som är nedsatta och kanske även få inspiration till någon ny, billig bok.
   • Sedan är det bara för dig att lägga dina produkter i varukorgen. Då de markerade produkterna redan är prissänkt, ser du snabbt en uppdatering på priset i kassan. Håll utkik efter en Bokus rabattkod här på vår hemsida. Den kan du också nyttja i kassan innan du betalar för att få ett ännu billigare pris.

   Missa inte den stora bokrean

   Varje år har Bokus bokrea vid olika tillfällen under året. Under bokrean brukar kunder kunna spara upp till 50%, ibland till och med 70%. I kombination med en Bokus rabattkod har våra användare även kunnat spara 10% på reapriset. Håll utkik på Bokus hemsida och passa på att förbeställa böckerna du är ute efter till riktigt bra priser. Bokrean har en egen sida hos Bokus där de samlar alla de prissänkta titlarna.

   De mest populära genrerna under bokrean brukar vara:
   • Hem & Trädgård
   • Tecknade serier
   • Juridik
   • Kultur
   2000
   Visa merVisa färre

   Bokustoppen

   På Bokus hemsida kan du ta del av något som de kallar "Bokustoppen", vilket är en lista över alla de böcker som sålde bäst under föregående dag. Ett bra sätt att hitta något läsvärt om inspirationen sinar. På sidan finner du åtta olika topplistor. Bland annat finner du topplistor för:
   • Pocketböcker
   • Facklitteratur
   • E-böcker
   • Ljudböcker

   Gemensamt för denna topplista är att många böcker oftast är till nedsatt pris. Detta då många är som dig - de vill helt enkelt spara pengar! Därför är det mer än vanligt att hitta riktigt bra fynd i deras topplista.
   2000
   Visa merVisa färre

   Studentlitteratur

   Som student kan du köpa och sälja begagnade böcker hos Bokus. Att köpa kurslitteratur är inte den roligast utgiften när man studerar, därför är Bokus marknadsplats ett perfekt sätt att spara pengar på genom att köpa begagnad studentlitteratur. Det är också gratis att lägga upp en annons om du vill sälja din litteratur som du inte längre är i behov av och på så sätt kunna tjäna en krona eller två. Plattformen är superenkel att använda. Sök efter ISBN, titel eller författare och du får bästa resultaten från hela landet, från Lund i söder till Luleå i norr.
   2000
   Visa merVisa färre

   Pocket

   På Bokus hittar du tusentals titlar i pocketform på flera olika språk. Pocket är ett smart sätt att göra ditt köp av böcker lite billigare då de oftast är billigare än än böcker, och framförallt mer resevänliga. Pocketböcker hittar du i princip alltid för runt 50 kr och ofta i form av erbjudanden såsom 4 för 3. Perfekt att ta med till stranden, på semestern eller pendlingen till och från jobbet.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Bokus rabattkod 10%

   Bokus bjuder ofta på nedsatta priser. Ett enkelt sätt att ta del av de bästa rabattkoderna är att prenumerera på nyhetsbrevet. Då får du de bästa rabattkoderna först av alla. Med en Bokus rabattkod 10% kan du spara stort om du lägger en stor beställning. Håll utkik i nyhetsbrevet.
   2000
   Visa merVisa färre