Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Lappeliten rabattkod

   Här finner du alla Lappeliten rabattkuponger för 2019

   Till butiken

   Spara 10% med exklusiv Lappeliten rabattkod

   Exklusiv Kontrollerad
   Visa koden

   Ta kontakt med Lappeliten gratis

   Visa rabatten

   Beställ ett kombinationspaket och få 15% rabatt på din order

   Visa rabatten

   Passa på att köpa 150 praktiska minilappar för endast 149 kr

   Visa rabatten

   Köp namnlappar till dina verktyg och utrustning för endast 179 kr

   Visa rabatten

   Köp namnlappar online hos Lappeliten och få gratis frakt

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   10%Rabattkod

   10% rabatt på namnlappar

   Vår mest populära Lappeliten rabattkod gav kunder 10% rabatt på beställningar av namnlappar. Det är inte allt förvånade att denna kod blev använd så ofta under den period den var aktuell. Koden gällde nämligen för hela Lappelitens sortiment och krävde inget minsta ordervärde. Håll utkik om liknande rabattkoder dyker upp i framtiden för att spara pengar när du shoppar från Lappelitens nätbutik.

   Utgångna Lappeliten rabattkoder

   Använd Lappeliten rabattkod så sparar du 20% när du klickar hem stora namnlappar
   Visa koden
   Just nu kan du fynda verktygslappar för halva priset hos Lappeliten
   Visa rabatten

   Bra att veta när du beställer namnlappar från Lappeliten

   Fri frakt

   Visst är det trist när man handlar online och det tillkommer dyra fraktkostnader? Hos Lappeliten har du aldrig det problemet. De bjussar nämligen alltid på frakten när du handlar från deras onlinebutik.

   Nöjdkundgaranti

   Lappeliten vet att deras kunder har höga krav på kvalitet. Därför erbjuder de en 100% nöjdkundsgaranti på alla dina beställningar. Garantin gäller naturligtvis även när du använt en Lappeliten rabattkod.

   Snabb leverans

   När du har gjort en beställning hos Lappeliten innan klockan 09:00 så blir din produkt skickad redan samma dag. Det tar vanligtvis mellan 3 och 5 arbetsdagar innan din beställning anländer till din dörr.

   Liknande rabatter från andra butiker

   10%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig
   1exklusiva rabattkoder
   1fri frakt-rabattkoder
   1verifierade rabattkod

   Handla billigare hos Lappeliten

   Det är inte ovanligt att barn slarvar bort dyra kläder och ägodelar i skolan. Som tur är så har Lappeliten en lösning för detta. Lappeliten säljer söta namnlappar som du kan använda för att märka ditt barns kläder och andra värdefulla ägodelar. Deras namnlappar passar utmärkt för att märka kläder, vattenflaskor, leksaker och mycket mer. Lappeliten strävar efter att göra sina kunder nöjda och erbjuda en rolig shoppingupplevelse. Dessutom erbjuder de alltid schyssta priser på deras produkter. Se till att använda en Lappeliten rabattkod när du handlar från deras onlinebutik. När du använder en kod från oss får du ett bättre pris på din beställning. Få koll på ditt barns ägodelar och klicka hem namnlappar från Lappeliten!

   Spara pengar när du köper kombinationspaket

   Hos Lappeliten har du möjligheten att själv designa namnlapparna. De erbjuder ett brett sortiment av namnlappar med olika motiv, färgteman och för olika användningsområden. De erbjuder bland annat:
   • Namnlappar
   • Minilappar
   • Stora namnlappar
   • Verktygslappar
   Du kan välja mellan klisterlappar och stryklappar. Stryklappar passar utmärkt om du vill märka kläder och andra textilier. Klisterlapparna är bättre lämpade för övriga ägodelar. Exempelvis vattenflaskor, leksaker och matlådor. Deras namnlappar klarar av 60 grader i tvättmaskin och diskmaskin. Du behöver med andra ord inte oroa dig över att de kommer lossna när du tvättar dem. Det finns också andra sätt att spara pengar än att använda sig av Lappeliten rabattkod. Om du är i behov av både klisterlappar och strykbara lappar kan du beställa ett så kallat kombinationspaket. När du beställer ett kombinationspaket får du hela 15% rabatt på din beställning. Detta erbjudande gäller endast för namnlappar i storlek 30 x 13 mm.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Booking
   • Gymshark
   • H&M
   • JD Sports
   • Kronans Apotek
   • Mister Spex
   • Nettbuss
   • Nordicfeel
   • VidaXL
   • Åhlens

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här