Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Passion of Sweden rabattkod

   Här finner du alla Passion of Sweden kampanjkoder för Juni 2020

   Till butiken

   Få fri frakt med vår Passion of Sweden rabattkod

   Exklusiv Kontrollerad
   Visa koden

   Köp vibrator på nätet och få 40% rabatt på ditt köp

   Visa rabatten

   Köp hypade Satisfyer Pro 2 för halva priset online

   Visa rabatten

   Fynda 3 och betala för 2 på delay sprays i nätbutiken

   Visa rabatten

   Hos Passion of Sweden hittar du glidmedel med 25% rabatt

   Utgår idag
   Visa rabatten
   (1 av 1)
   Gratisgåva

   Passion of Sweden rabattkoden alla använde

   Det kan var svårt att veta hur man bäst förvarar sina sexleksaker och sexhjälpmedel på ett bra och diskret sätt. Detta rådde Passion of Sweden bot på när man vid varje order hos dem fick en tygväska på köpet, vilket även gjorde att extra många passade på att lägga sin beställning under den vecka som rabattkoden gällde.

   Utgångna Passion of Sweden rabattkoder

   Shoppa med Passion of Sweden kampanjkod och få 250 kr rabatt
   Visa koden
   Fynda med Passion of Sweden rabattkod och få 100 kr rabatt
   Visa koden
   Passion of Sweden rabattkod - Få en gratis gåva vid köp av underkläder från Obsessive
   Visa koden
   Extra 20% rabatt på rean med Passion of Sweden rabattkod
   Visa koden
   Spara 25% på alla rabbitar och vibrerande ägg
   Visa koden
   Ta del av 20% rabatt på alla varor från märket Tenga
   Visa koden
   Ta del av 20% rabatt på hela sortimentet med Passion of Sweden kampanjkod
   Visa koden
   Upp till 70% rabatt på glidmedel
   Visa rabatten
   Passa på att spara upp till 65% på Satisfyer vibratorer hos Passion of Sweden
   Visa rabatten
   Fynda bland hundratals sexleksaker och spara upp till 80%
   Visa rabatten
   Spara upp till 50% på Satisfyer sexleksaker hos Passion of Sweden
   Visa rabatten
   Njut av 25% rabatt på utvalda sexleksaker för män
   Visa rabatten

   Spara mer med Passion of Sweden

   Diskreta leveranser

   Passion of Sweden skickar alltid din beställning i ett diskret paket som inte avslöjar något om innehållet. Företagets namn finns inte heller med någonstans på försändelsen. Den vara som du beställt packas noggrant, dels för att inte skadas på vägen till dig. Men även för att det inte utifrån formen på paketet ska gå att se vad det innehåller. Så handla på i lugn och ro.

   Kvalitativa sexleksaker

   Anledningen till att Passion of Sweden kan erbjuda så pass konkurrenskraftiga priser är enkelt; de beställer alltid in stora kvantiteter. Med detta sagt så tummar de inte på kvaliteten på produkterna. Produkterna är noga utvalda och håller alla en hög kvalitet. Ett bevis på detta är utbudet av de något lyxigare märkesvarorna som du hittar hos Passion of Sweden, dock med samma fördelaktiga pris.

   Etiskt

   Passion of Sweden följer strikta etiska riktlinjer. Bland annat kanske du har uppmärksammat att du inte kan köpa erotiska filmer på hemsidan. Detta är ett medvetet val från Passion of Sweden då man inte vill stötta denna industri som i många fall kränker kvinnor. Företaget donerar även delar av överskottet till välgörenhetsorganisationer varje år.

   Gratis guider

   Vissa sexleksaker kan kännas avancerade och det är inte alltid man helt har koll på hur de ska användas bäst. Och vem ska man fråga? Fråga Passion of Sweden. Eller titta igenom någon av deras guider som hjälper kunder till rätt användning av produkterna de säljer. Här finns även skötselråd, knipövningar och mycket mer.

   Trygg e-handel

   Hos Passion of Sweden kan du vara trygg med att både betalningar och leveranser är trygga, enkla och diskreta. Du kan välja att betala med antingen med kort, via internetbank, postförskott eller mot faktura. Alla alternativ är säkra och sker i samarbete med betalningslösningar såsom Klarna och Paynova.

   Trevlig kundtjänst

   Har du frågor om produkter eller erbjudanden så hjälper Passion of Swedens kundtjänst mer än gärna. Du kan ringa dem alla helgfria vardagar mellan kl 10.00 och 16.00. Du kan givetvis också maila till info@passionofsweden.se. De svarar alltid inom 24 timmar under vardagar. För fakturafrågor - kontakta Klarna.

   Passionbox

   Om blommor och choklad känns lite trist att ge din partner i år igen så kanske passionbox är något som faller dig mer till smaken. Passionbox är en innehållsrik box med 4-6 utvalda sexprodukter. Denna spännande box är perfekt för den som vill krydda till sexlivet och testa nya produkter. Att klicka hem en box är inte bara väldigt roligt, utan det finns även pengar att spara! Tidigare har kunder sparat så mycket som 500 kr genom att köpa en box med en Passion of Sweden rabattkod.

   Liknande rabatter från andra butiker

   FriFrakt
   Ny rabattkod finns tillgänglig
   1exklusiv rabattkod
   1fri frakt-rabattkoder
   1verifierad rabattkod

   Handla sexleksaker billigare med dessa tips

   Hos Passion of Sweden handlar du prisvärda sexleksaker av högsta kvalitet. Här kan du handla tryggt, enkelt och anonymt. Om du vill ta del av exklusiva förmåner och ännu billigare priser är ett hett tips att bli en av Passion of Swedens pluskunder. Då får du:
   • Förtur vid events, lanseringar och spännande nyheter
   • Ta del av fördelaktiga rabatter före alla andra
   • Passion of Swedens medlemsbrev som är packat med inspiration, tips och Passion of Sweden rabattkoder
   • Möjligheten att anonymt kommentera och ranka produkter på deras onlinebutik

   Kolla in alla superdeals

   En given sparmetod är en tur in i sortimentet med prissänkta produkter, och här kan du sannerligen fynda. Det finns en rea-sida för sexleksaker, en sida för underkläder och en för glid och övrigt. Men den bästa av dem alla är ändå Superdeals. Här samlas alla produkter som just nu säljs med de högsta rabatterna och där du kommer spara supermycket på både dildos, underkläder, kondomer, oljor och mycket mer.
   2000
   Visa merVisa färre

   Bäst i test

   Att på egen hand försöka leta upp de bästa och mest prisvärda sexleksakerna kan ta en massa tid. Just därför är det så smidigt att Passion of Sweden har en kategori som visar vilka sexleksaker som blivit utnämnda som bäst i test av opartiska experter. Här hittar du massvis av roliga nyheter, men du finner även prisreducerade produkter och 2 för 1-erbjudanden i denna kategori. Kolla även in här om vi har en aktiv Passion of Sweden rabattkod specifikt för bäst i test-produkterna, om du vill undvika att betala fullt pris.
   2000
   Visa merVisa färre

   Omdömen

   En omtyckt funktion är kategorin "omdömen". Den hjälper dig att läsa andras kommentarer om produkter. Detta är mycket populärt om du exempelvis är osäker på en produkt och vill veta andras åsikter. Glöm inte heller att själv lämna en kommentar för att informera andra kunder.
   2000
   Visa merVisa färre

   Handla tryggt

   Passion of Sweden lägger stor vikt på sina kunders integritet. Dom skickar exempelvis aldrig ut reklam eller ger ut information till tredje parter. Alla beställningar skickas dessutom ut i en neutral box med inga som helst hintar på innehållet förekommer. Detta gör din köpupplevelse trygg och bekväm.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Booking.com
   • City Gross
   • Coop
   • Gardenstore
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Kökets favoriter
   • Royal Design
   • SmartBuyGlasses
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här