Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Passion of Sweden rabattkod

   Här finner du alla Passion of Sweden kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Shoppa snygga underkläder med upp till 50% rabatt hos Passion of Sweden

   Visa rabatten

   Fyll på med glidmedel och annat - nu upp till 50% rabatt hos Passion of Sweden

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   Gratisgåva

   Passion of Sweden rabattkoden alla använde

   Det kan var svårt att veta hur man bäst förvarar sina sexleksaker och sexhjälpmedel på ett bra och diskret sätt. Detta rådde Passion of Sweden bot på när man vid varje order hos dem fick en tygväska på köpet, vilket även gjorde att extra många passade på att lägga sin beställning under den vecka som rabattkoden gällde.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Fynda med Passion of Sweden rabattkod - få 19% rabatt på allt
   Visa koden
   Handla fraktfritt med Passion of Sweden rabattkod
   Visa koden
   Upp till 50% rabatt på mängder av artiklar hos Passion of Sweden
   Visa rabatten
   Få upp till 40% rabatt på RFSU produkter
   Visa rabatten
   200 kr rabatt på Fun Factory battery plus
   Visa rabatten

   Spara mer med Passion of Sweden

   Diskreta leveranser

   Passion of Sweden skickar alltid din beställning i ett diskret paket som inte avslöjar något om innehållet. Företagets namn finns inte heller med någonstans på försändelsen. Den vara som du beställt packas noggrant, dels för att inte skadas på vägen till dig. Men även för att det inte utifrån formen på paketet ska gå att se vad det innehåller. Så handla på i lugn och ro.

   Kvalitativa sexleksaker

   Anledningen till att Passion of Sweden kan erbjuda så pass konkurrenskraftiga priser är enkelt; de beställer alltid in stora kvantiteter. Med detta sagt så tummar de inte på kvaliteten på produkterna. Produkterna är noga utvalda och håller alla en hög kvalitet. Ett bevis på detta är utbudet av de något lyxigare märkesvarorna som du hittar hos Passion of Sweden, dock med samma fördelaktiga pris.

   Etiskt

   Passion of Sweden följer strikta etiska riktlinjer. Bland annat kanske du har uppmärksammat att du inte kan köpa erotiska filmer på hemsidan. Detta är ett medvetet val från Passion of Sweden då man inte vill stötta denna industri som i många fall kränker kvinnor. Företaget donerar även delar av överskottet till välgörenhetsorganisationer varje år.

   Gratis guider

   Vissa sexleksaker kan kännas avancerade och det är inte alltid man helt har koll på hur de ska användas bäst. Och vem ska man fråga? Fråga Passion of Sweden. Eller titta igenom någon av deras guider som hjälper kunder till rätt användning av produkterna de säljer. Här finns även skötselråd, knipövningar och mycket mer.

   Trygg e-handel

   Hos Passion of Sweden kan du vara trygg med att både betalningar och leveranser är trygga, enkla och diskreta. Du kan välja att betala med antingen med kort, via internetbank, postförskott eller mot faktura. Alla alternativ är säkra och sker i samarbete med betalningslösningar såsom Klarna och Paynova.

   Trevlig kundtjänst

   Har du frågor om produkter eller erbjudanden så hjälper Passion of Swedens kundtjänst mer än gärna. Du kan ringa dem alla helgfria vardagar mellan kl 10.00 och 16.00. Du kan givetvis också maila till info@passionofsweden.se. De svarar alltid inom 24 timmar under vardagar. För fakturafrågor - kontakta Klarna.

   Passionbox

   Om blommor och choklad känns lite trist att ge din partner i år igen så kanske passionbox är något som faller dig mer till smaken. Passionbox är en innehållsrik box med 4-6 utvalda sexprodukter. Denna spännande box är perfekt för den som vill krydda till sexlivet och testa nya produkter. Att klicka hem en box är inte bara väldigt roligt, utan det finns även pengar att spara! Tidigare har kunder sparat så mycket som 500 kr genom att köpa en box med en Passion of Sweden rabattkod.

   Liknande rabatter från andra butiker

   50%Rabatt
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Handla sexleksaker billigare med dessa tips

   Bli pluskund och spara

   Hos Passion of Sweden handlar du prisvärda sexleksaker av högsta kvalitet - tryggt, enkelt och anonymt. Om du vill ta del av exklusiva förmåner och ännu billigare priser är ett hett tips att bli en av Passion of Swedens pluskunder. Då får du:
   • Förtur vid events, lanseringar och spännande nyheter.
   • Ta del av fördelaktiga rabatter före alla andra.
   • Passion of Swedens medlemsbrev som är packat med inspiration, tips och Passion of Sweden rabattkoder.
   • Möjligheten att anonymt kommentera och ranka produkter på deras onlinebutik.

   Kolla in alla superdeals

   En given sparmetod är en tur in i sortimentet med prissänkta produkter, och här kan du sannerligen fynda. Det finns en rea-sida för sexleksaker, en sida för underkläder och en för glid och övrigt. Men den bästa av dem alla är ändå Superdeals. Här samlas alla produkter som just nu säljs med de högsta rabatterna och där du kommer spara supermycket på både dildos, underkläder, kondomer, oljor och mycket mer.
   2000
   Visa merVisa färre

   Bäst i test

   Att på egen hand försöka leta upp de bästa och mest prisvärda sexleksakerna kan ta en massa tid. Just därför är det så smidigt att Passion of Sweden har en kategori som visar vilka sexleksaker som blivit utnämnda som bäst i test av opartiska experter. Här hittar du massvis av roliga nyheter, men du finner även prisreducerade produkter och 2 för 1-erbjudanden i denna kategori. Kolla även in här om vi har en aktiv Passion of Sweden rabattkod specifikt för bäst i test-produkterna, om du vill undvika att betala fullt pris.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här