Babolat varumärkesbild
Babolat logotyp

Babolat

Pierre Babolat uppfann de första strängarna till tennisracketar år 1875, bara ett år efter att själva sporten kom till. Med åren har Babolat gått från klarhet till klarhet och är idag en lysande stjärna på tennishimlen. Numera tillverkar Babolat även produkter för andra racketsporter, såsom squash och inte minst padel vars utövare har ökat explosionsartat de senaste åren. Stora namn inom tennis som Rafael Nadal och Andy Roddick använder Babolats produkter vilket säger mycket om varumärkets position som ett av de allra främsta när det kommer till ny innovation och utveckling inom sporten. Babolat har ett brett sortiment med kvalitetsskor och kläder som är anpassade för sporter där racketar svingas och bollar eller fjädrar flyger fram och tillbaka i luften.

Babolat har kvalitetsprodukter och tillbehör för alla racketsporter
På Tradera hittar man snygga accessoarer, såsom väskor, men framför allt träningsskor, tenniskjolar, t-shirts och shorts.Hitta en ny outfit till tennisbanan eller investera i ett par skor som ger dig ett bra grepp mot underlaget och samtidigt är skonsamma mot kroppen.

Hitta kvalitetskläder och utrustning från Babolat på Tradera
Från början tillverkade Babolat enbart hållbara strängar till racketar men idag erbjuder de både kläder och skor som tilltalar racketsportutövare världen över. Det är ingen slump att detta klassiska tennisvarumärke har lockat flera stora namn till att skriva kontrakt med Babolat som ständigt utvecklar sina produkter med ny innovation för att höja prestationsnivån till det yttersta. På Tradera kan man lägga ett bud på kvalitetsprodukter från Babolat och få chansen att bära dessa kläder och skor på tennisbanan utan att betala onödigt mycket. Den enes överskott blir en andres skatt och på Tradera kan man både hitta ett nytt favoritplagg och på ett smidigt sälja någonting man inte använder.