Friis & Company varumärkesbild
Friis & Company logotyp

Friis & Company

Danska designhuset Friis & Company är känt för sin eklektiska och sofistikerade stil. Sedan starten har de lockat modeälskare över hela världen med sina trendiga produkter. Men vad få vet är att grundarna till Friis & Company startade företaget för att fylla en lucka på marknaden för högkvalitativa men samtidigt överkomliga accessoarer.

Starten av Friis & Company

Historien tar sin början med två unga och passionerade danska designers. Under en inspirationsresa till Paris pulserande modestråk blev de snabbt medvetna om en tydlig brist. Trots den uppenbara skönheten och kreativiteten som omgav dem, var många av de designerprodukter de beundrade otillgängliga för genomsnittskonsumenten på grund av deras skyhöga priser. De drömde om att skapa ett märke där exklusivitet möter överkomlighet. Med denna vision i åtanke föddes Friis & Company.

Friis & Company har alltid haft den moderna individen i åtanke. Män och kvinnor som uppskattar ett tidlöst uttryck, men som samtidigt söker det lilla extra som får dem att sticka ut i mängden. De har skapat allt från handväskor som utstrålar elegans till skor som bär på en subtil extravagans. För de som vill förstärka sin look finns det glittrande smycken och andra noggrant utformade accessoarer.

Överkomlig exklusivitet på Tradera

För den modeintresserade som ständigt är på jakt efter unika fynd är Tradera en guldgruva. Här kan man stöta på tidigare kollektioner eller sällsynta bitar från Friis & Company till priser som är snällare mot plånboken. Att shoppa här innebär inte bara stora besparingar utan också ett mer hållbart val, då man ger dessa högkvalitativa produkter ett nytt hem. Det är en sann vinst för både din ekonomi och vår gemensamma planet. Dyk in i Traderas rika sortiment och låt dig förföras av Friis & Companys tidlösa charm!

->
->