Frye varumärkesbild
Frye logotyp

Frye

Det amerikanska skomärket Frye är känd för sina kvalitativa läderskor och stövlar. Grundat 1863 av John A. Frye, har företaget blivit en symbol för hantverksskicklighet och tidlös design. På Tradera kan du hitta Fryes autentiska skor till priser som är skonsamma för både din plånbok och miljön.

En historisk resa börjar med ett par skor

John A. Frye startade Frye i syfte att erbjuda högkvalitativa, handgjorda läderskor till arbetande amerikaner. Han hade visionen att skapa skor som inte bara var hållbara och bekväma, utan även estetiskt tilltalande. Med ett fokus på hantverk och detaljer, blev Frye snabbt populärt och älskat av många.

Frye tillverkar skor för män och kvinnor som uppskattar kvalitet, hållbarhet och klassisk stil. Deras produkter är designade för att hålla livet ut, och blir bara vackrare med tiden. Oavsett om du är ute efter ett par robusta stövlar eller eleganta läderskor, har Frye något för varje smak.

Hitta dina drömskor i Fryes utbud på Tradera

På Tradera hittar du ett stort utbud av skor från Frye. Allt från de ikoniska stövlarna till sandaler och handväskor. Du kan upptäcka gamla favoriter eller hitta nya pärlor, ofta också till fördelaktiga priser. Att shoppa Frye på Tradera är ett hållbart och ekonomiskt val som tillåter dig att äga en bit av amerikansk designhistoria.