Gneis varumärkesbild
Gneis logotyp

Gneis

Det svenska klädmärket Gneis erbjuder en kollektion av funktionella och hållbara kläder för äventyrliga barn. På Tradera kan du hitta ett brett utbud av barnkläder, skor och accessoarer från Gneis till förmånliga priser. Med fokus på kvalitet och funktionalitet är Gneis det perfekta varumärket för föräldrar som vill klä sina barn i kläder som tål aktiva utomhusaktiviteter.

Gneis - funktionella och hållbara kläder för äventyrliga barn

Grundarna av Gneis hade en gemensam passion för friluftsliv och ville skapa kläder som kunde möta de utmaningar och krav som äventyrliga barn ställs inför. Drivna av sin önskan att kombinera funktionalitet och stil grundade de Gneis. Genom att använda sig av tekniska material och noggranna designelement skapade de en kollektion som klarar av allt från lek i skogen till utforskande av naturen.

Gneis erbjuder ett brett sortiment av kläder som är speciellt utformade för barn som älskar att vara aktiva utomhus. Oavsett om det handlar om vandring, skidåkning, cykling eller lek i sandlådan, har Gneis kläder som kan möta barnens behov. Med vattentäta och vindtäta material, förstärkningar på utsatta ställen och smarta detaljer som justerbara muddar och snölås, är Gneis-kläder både praktiska och hållbara.

Kvalitet och hållbarhet

En av de mest framstående egenskaperna hos Gneis är deras fokus på kvalitet och hållbarhet. Genom att använda sig av noggrant utvalda material och genom att genomföra strikta kvalitetskontroller, garanterar Gneis att deras kläder håller högsta standard. Med slitstarka sömmar och material som tål tuffa förhållanden, kan Gneis-kläder följa med barnen på deras äventyr under lång tid.

Hitta Gneis på Tradera

På Tradera kan du upptäcka det spännande utbudet av Gneis-kläder och accessoarer till förmånliga priser. Ge dina barn möjligheten att klä sig i funktionella och hållbara kläder som klarar av deras äventyr. Med Gneis-kläder kan du vara säker på att dina barn är redo för allt som naturen har att erbjuda. Så ge dig ut på Tradera och utforska Gneis för att hitta kläder som kommer att göra dina barn redo för sina största äventyr.

Trendande Gneis annonser

23 jul 10:38
200 krKöp nu
25 jul 15:01
150 krEller Köp nu 300 kr
27 jul 15:31
99 kr1 bud
Fri frakt
13 aug 19:19
700 krKöp nu
Ny
19 aug 22:47
200 krKöp nu
30 jul 12:09
499 krEller Köp nu 599 kr
21 jul 18:40
199 kr1 bud
24 jul 17:28
399 krEller Köp nu 499 kr
21 jul 13:33
1 kr1 bud
18 aug 22:47
900 krKöp nu